Kifogástalan összhang 
Lehet-e egy fitneszgép egyben lakberendezési tárgy is? A válasz egyértelműen igen, sőt a Technogym kifejezetten olyan megoldásokat kínál, amelyek tökéletesen illeszkednek a lakberendezési koncepciókba, sőt, tulajdonosaik akár az enteriőr egyik leghangsúlyosabb pontjává is tehetik az eszközöket, mert elegáns megjelenésükkel otthonuk ékességévé válhatnak. A Technogym fő ismertetőjegye, hogy nem csupán a termékminőségre, hanem az egyedülálló designra, az innovációra és a felhasználói élményre egyaránt nagy hangsúlyt fektet. A márka wellnessmegoldásai kifogástalan összhangot teremtenek az edzésélmény és az otthoni környezet között, a digitális megoldásoktól kezdve egészen az exkluzív anyaghasználatig.

Technogym otthoni fitneszgép

A Technogym mesterei minden berendezést úgy terveznek és építenek meg, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek a különböző felhasználói igényekhez. Ez a szellemiség lehetővé teszi, hogy a végeredmény minden esetben egy kiváló minőségű, professzionális és elegáns fitneszmegoldás legyen. Fontos, hogy férfiak és nők, idősebbek és fiatalabbak, kezdő vagy profi sportolók egyaránt megtalálják az igényeiknek megfelelő Technogym megoldást.

 

Technogym gépek otthon
Egy közepes méretű térbe, így például a nappaliba kiválóan illeszkednek a Personal termékcsalád kardió és erősítő megoldásai, melyeket a híres olasz designer, Antonio Citterio tervezett. A Personal eszközök csúcskategóriás designjuknak köszönhetően remekül kiegészítik a nappalit, emellett megteremtik a fizikai és szellemi jóllét alapjait. A termékcsalád tagjai, legyen az többek között a Run Personal futópad, a Cross Personal elliptikus tréner, vagy a Recline Personal háttámlás kerékpár, a legmodernebb megoldásokat hozzák el a felhasználók otthonába, ugyanis edzés közben a social media felületek elérései is hozzájárulnak az edzés közbeni szórakozáshoz.

Design fitneszgépek

Az otthoni enteriőrbe kiválóan illeszkedik a Technogym legújabb futópadja, a nagy teljesítményű, mégis exkluzív megjelenésű Technogym Run is, mely egy időben kínál kardió és erőnléti edzést úgy, hogy mindeközben nagyon halk működést biztosít az egyedülálló Slat Belt technológiának köszönhetően. Egy kis helyigényű Technogym Bench funkcionális edzőszettel kiegészítve egy komplett edzőtermet rendezhetnek be otthonuk falai között a sport szerelmesei.

Technogym szobakerékpár

 „A Technogym számára a tervezés során kiemelt fontosságú szempont a design, a részletekre való odafigyelés és a termékelegancia, ráadásul mindez a belsőépítészethez igazodva” – tette hozzá Szekosán Anett a Technogym marketingvezetője.

Technogym
A Technogym a világ egyik vezető, csúcskategóriás fitneszeszköz gyártója. A vállalatot Nerio Alessandri és Pierluigi Alessandri alapította 1983-ban. A két testvér egy olaszországi garázsban indította el a vállalkozását, amelyet fitneszgépek fejlesztésére és gyártására hoztak létre. A ’80-as évek második felében a cég partnerséget kötött a Forma 1-es versenysorozattal, ami fontos mérföldkövet jelentett abban, hogy a Technogym világszerte ismertté váljon. A márka ezután innovatív és exkluzív megoldásaival az iparág élvonalába került, és többek között immár 8. alkalommal volt az Olimpiai Játékok hivatalos sporteszköz beszállítója.

A Technogym termékei ma több mint 100 országban vannak jelen. A márka kínálatában jelenleg többek között high-tech futógépek, evezőpadok, teremkerékpárok és erőgépek is megtalálhatóak. A Technogym megoldásait világszerte 55 millió ember használja, több mint 85 ezer intézményben és 400 ezer háztartásban. A Technogym fitneszberendezések hazai kizárólagos forgalmazói képviseletét a Finn Wellness Kft. látja el, amelynek csapata immár közel 30 éves tapasztalattal rendelkezik hazánkban a fitnesz és wellness szegmensben.