A Woodnotes termékeiben ötvöződik a magas színvonalú finn technológia a természetes nyersanyagokkal, a fával és a papírral, melyek a művésznő kreativitását inspirálják. A Woodnotes olyan esztétikai palettát nyújt, mely a belső terek kialakításának minden funkcióját felöleli. A cég hatalmas választékban állít elő szőnyegeket, melyekhez papírrost fonalat használ fel. Ezt az anyagot alkalmazza egyéb termékeinél is, mint például sötétítő függönyök, térelválasztók, asztali futók és tányéralátétek. A termékek skálája évről-évre nő és a Woodnotes büszke arra, hogy ezt az eredeti ötlete ők alkalmazták először.

Szőnyegek

Természetes finn szőnyegek

Skandináv szőnyeg Finnországból

Szőnyeg természetes szállal

Tatami szőnyeg minta

"Mi voltunk az elsők a világon, akik a papírrost fonalat a belső terek textiljeinél úgy használtuk fel ahogyan azt az anyag természete megkívánja, nem valami másnak a helyettesítőjeként."

Bútorok

Natúr szőnyeg szürke színben 

Natúr szőnyeg babzsákok

A letisztult és egyszerű tervezésű papírrost termékek jó ellenpontot nyújtanak a modern belső tervezésénél. A mindennapok esztétikája: a szépség, az egyszerűség, a harmónia és a költői lélek fejeződik ki a tiszta formákban. A tárgyak visszatükrözik a finn lelkiséget, ami jól ellensúlyozza a modern világ hatalmas információáradatát. A papírrost fonal fából készül, ami természetes, tartós anyag s egyben a múlt lenyomatának őrzője.

Dekoráció és Árnyékolás

Papírrost szőnyeg

Különleges textilek

Természetes szőnyegek Woodnotes

A Woodnotes a világon mindenütt a letisztult formát és a magas minőséget jelenti. Termékeinek 75%-át a világ 50 országába exportálja. Ezek a darabok a világ vezető lakberendezési és belsőépítészeti stúdiójában és kiállítótermeiben vásárolhatók meg.

További képek: WOODNOTES weboldala