Egy otthon vagy egy iroda minden helyiségében lámpatestek, izzók világítanak, hogy megkönnyítsék az életünket. Azonban a leggyakrabban ennek az alapvető kiegészítőnek a modernizálásáról felejtkeznek el a legtöbben. Pedig a lakásban lévő lámpatestek cseréjével jelentős energiát takaríthatunk meg, nem beszélve arról, hogy a legtöbb elavult lámpa nem képes olyan fényerővel és olyan színtartományban világítani, ami számunkra ideális lenne. A legjobb, amit tehetünk, hogy otthonunkban a régi, elavult lámpatesteket modern, LED lámpatestekre cseréljük, így nem kell folyamatosan aggódni például az izzók cseréje miatt sem.

Insolite lámpa

Miért jobb egy LED lámpatest, mint a hagyományos lámpák?

Az Insolite webshopjában olyan LED lámpákat találhatsz, amelyek rendkívül energiatakarékosak, ráadásult a napfényhez leginkább hasonló, 3000-4000 Kelvin színhőmérsékletűek, amelynek köszönhetően sötétedés után is tökéletesen látunk az általuk megvilágított helyiségben. Nincs szükség kiegészítő lámpákra, vagy kisebb falikaros lámpákra ahhoz, hogy este is jól lássunk azt amit olvasunk, írunk, rajzolunk vagy éppen a másnapi meeting jegyzeteit. Fontos megemlítenünk, hogy a LED lámpák nem érzékenyek a fel-, és lekapcsolgatásra, mint a hagyományos izzók, ezzel is megnövelve az élettartamukat, ami egy újabb érv a LED lámpák mellett.

Led mennyezeti lámpa

Az Insolite modern lámpatesteinek és csillárjainak többsége 24W teljesítményű LED fényforrással rendelkezik, amely a gyakorlatban megfelel egy kb. 130W - os hagyományos izzó teljesítményének. A futurista, rendkívül modern formatervezésű LED lámpák prémium alapanyagokból készülnek, így garantálva a hosszú élettartamot és a magas minőséget. Az Insolite webshopban olyan lámpatesteket is megtalálsz, amelyek rádiófrekvenciás távirányítóval kényelmesen kezelhetőek, így az éppen aktuális napszaknak megfelelően kiválaszthatod a megfelelő fényerősséget vagy éppen a hangulatodhoz legjobban passzoló színhőmérsékletet is.

Design Led lámpa

Modernizáld az otthonod vagy az irodád!

Az Insolite shop LED lámpái szuper jól passzolnak a modern stílusban berendezett lakásokba, de irodahelyiségekbe is bátran merjük ajánlani. Fényerejüknek köszönhetően a kisebb, kevés természetes fénnyel megvilágított helyiségeket is hangulatossá, világossá teszik, és impozáns megjelenésükkel könnyen válnak a helyiség középpontjává. Az állítható méretű függőlámpák függeszthetőek az étkezőasztal felé, az íróasztal felé a dolgozószobába, de a nappali plafon közepére függesztve is remekül bevilágítják a helyiséget. Az áramvonalas formatervezésnek köszönhetően az Insolite bármely függőlámpája remekül illik luxus környezetbe is, így méltó kiegészítője lehet a ma oly divatos, minimalista stílusban megálmodott helyiségeknek is. A függő lámpatestek jellemzően számtalan, apró kristállyal díszítettek, amelyek megtörik a fényt, így lesz a lámpatest igazán látványos kiegészítője bármilyen modern vagy minimalista enteriőrnek.

Minden LED lámpatestet az Insolite webshopban kimondottan modern, finom vonalvezetés, stílusos design jellemez. A webshopban kapható Led lámpák jellemzően ezüst, matt fekete és arany kivitelben kaphatóak, de a színek és a formák az adott termékcsalád függvényében választhatóak.

Ha te is úgy gondolod, ideje modernizálnod az otthonod vagy éppen most állsz lakásfelújítás előtt, feltétlenül keresd fel az Insolite webshop oldalát, ahol számtalan, kiemelkedő minőségű LED lámpa közül válogathatsz és ahol minden bizonnyal könnyedén megtalálod a kedvenc darabjaidat!