A Sunwood csapata már felkészült az új év nyújtotta lehetőségekre. A kormány 518/2020. (XI. 25.) rendelete alapján 2021 év elejétől jelentős támogatást ad az otthonok külső és belső, számlákkal igazolt felújítási és kialakítási költségeire. Sokan nem is tudják, hogy a támogatás vonatkozik télikertek, pergolák telepítésére, illetve a kivitelezés költségeire. 

Sunwood Pergola otthonfelújítási támogatás

Nézzük mik is a legfontosabb tudnivalók: 

✔️ A felújítási költségek 50%-ra használható fel, maximum 3.000.000 Ft-ig, melyet számlával kell igazolni
✔️ Az anyagköltség és munkadíj is elszámolható
✔️ Legalább egy olyan gyermek után vehető igénybe a támogatás, aki a családdal él

Pergolák állami támogatással

Ez tehát azt jelenti, hogy a kedvezményt azok igényelhetik, ahol a családban van egy gyermek. A kiadásaink elérhetik a 6 millió forintot itt maximalizálhatjuk az 50%-os kedvezményt ami maximum 3 millió forint lehet. 

Érdemes már most átgondolni ezt a lehetőséget és megtervezni a terasz átalakítását és egy bioklimatikus pergola elhelyezését. A prémium kivitelű pergolák magasabb árkategóriába tartoznak, éppen emiatt juthatunk jelentős kedvezményhez. 

A modern pergolák egyre népszerűbb megoldások a teraszok árnyékolására, ráadásul sokkal többet tudnak az árnyékolásnál. Azon túl, hogy megvéd a tűző napsugarak ellen, esőben is biztos védelmet nyújt.  Az alumínium pergolák és a bioklimatikus pergolák azontúl, hogy lenyűgöző esztétikai élményt nyújtanak, és több hasznos funkciót látnak el, az ingatlan értékét is növelik.

Melyek a legnépszerűbb Sunwood pergola típusok? 

Pergolák alumíniumból

A modern stílusú és homlokzatú otthonok esetében az alumínium pergolák biztosítják a legjobb megoldást az árnyékolásra. Karbantartást nem igényelnek a megjelenésük  exkluzív, kiemelkedő technikai megoldásaik pedig garantálják, hogy igazi kültéri életterekké váljanak. Innovatív kiegészítőkkel rendelhetők: ezek lehetnek egyedi LED világítás, mozgatható oldalfalak és tetőrendszer, amivel az aktuális időjárási viszonyokhoz alkalmazkodhatunk. 

Sunwood Prémium Pergola kivitelezés

Az alumínium pergola szegmensben a bioklimatikus és Hi-Tech ponyvás pergolák egyaránt megtalálhatók. A bioklimatikus pergola legnagyobb előnye, hogy természetesen úton szabályozza a szerkezet alatti általános hőmérsékletet. Ezen felül  véd a káros UV sugárzásától, esőtől és a széltől is. A SunWood által forgalmazott bioklimatikus pergolák alumínium szerkezeteiben elhelyezett lamellák kényelmesen távvezérléssel irányíthatók.

Hi-Tech ponyvás pergolák

A Hi-Tech ponyvás modellek közül a vízszintesen mozgatható pergolákat olyan helyekre ajánljuk, ahol beépíthető magassága viszonylag alacsony. Az elérhető modellek között megtalálható ponyvás pergolák vízmentes, szakadásmentes, kevlárszál erősítésű alapanyagból készülnek. Vízszintesen mozgatható, íves, ferde síkú és egyedi pergola típusokból több mint 23 modell választható.

Sunwood Pergola és télikert

Sunwood télikertek

A Sunwood télikertek használhatósága a mai modern építkezési elvárások mellett letisztult és egyértelművé vált. A ház exkluzív megjelenésű része, a nyugalom szigete, de mégis teljes értékű lakótér, annak az összes komfortjával együtt. Biztosítja a kert és a természet közelségének az érzését. Mindezt egész évben, mind a négy évszakban, az év minden napján. Valamint a lakótélikertjeink a legmodernebb technológiák alkalmazásával, gyári rendszerek felhasználásával készül, megfelelő tájolással akár a házat is fűtik ezért energetikailag is hasznosak. A Sunwood télikertek mára garancia lett azok számára, akik a kimagasló minőséget választják!

Sunwood Pergola támogatással

A télikertekkel, pergolákkal, és kivitelezésükkel kapcsolatban állunk rendelkezésére, minden felvetődő kérdéssel és az állami támogatás részleteivel kapcsolatban is minden segítséget megadunk. 
Még több információ a pergola állami támogatásról itt talál.

Sunwood télikertek: www.sunwoodtelikert.hu/telikertek