Európa vezető irodaszergyártó cége, a Leitz együttműködést kötött a Loffice coworking irodával, amely 2013-ban elnyerte az Év Irodája Design Díjat. A „Leitz Design Terek” projektbe korábban bekapcsolódott a FocusMedical, az Aesthetica szalon, az Interherb és a Kaptár coworking iroda is.
 
A Zeneakadémia egykori kottanyomdájában, megújuló energiaforrásokkal működő hat szintes gyárépület – a Konzervatórium fákkal övezett belső kertjére nyíló teraszával – a Loffice az újra nyitott vállalkozók kedvelt bázisává vált. Egyedi és előremutató dizájnja rendkívül funkcionális, így jól illeszkednek a térbe a Leitz modern és praktikus irodaszerei is.

Loffice Budapest Leitz irodaszerek

Leitz színes irodaszerek a Lofficeban

Videó:

A belső terek hangulata és dizájnja egyre több kisvállalkozás számára fontos, mivel ma már elvárás, hogy egy cég partnereit olyan környezetben tudja fogadni, amely önmagában kommunikálja a vállalkozás értékeit és misszióját.

Tárgyaló a Lofficeban színes Leitz irodaszerekkel

A „Leitz Design Terek” projekt célja olyan terek dekorációja és felszerelése irodaszerekkel, amelyek jól illeszkednek a Leitz innovatív termékeihez. Fontos, hogy az ott megforduló vendégeknek örömet és inspirációt nyújtson a termékkel való „közös munka”. A projekt korábbi helyszínei: a FocusMedical, az Aesthetica szalon, az Interherb és a Kaptár coworking iroda.

LEITZ Irodaszerek

www.leitz.com/hu