A Domitalia, amely a beltéri és kültéri székek, asztalok és tartozékok gyártására szakosodott, idei kínálatában a modern életstílus támasztotta igényeknek igyekszik megfelelni

A titok talán az egyszerűség és az esztétikum iránti végtelen alázat mesteri párosában rejlik. A Domitalia 2013-as kollekciójának darabjainál tisztes távolságból kell megvizsgálnunk először, hogy mitől ilyen szép és mégis egyszerű. Természetes színek,  fa és műanyag anyagok kombinációi párosulnak intelligens és funkcionális dizájnmegoldásokkal.

Az ECHO esetében a legfontosabb az a típusú egyensúly, melyet a tervezők a különböző anyagok között megtaláltak.  A műanyag és fa – két egymásnak teljesen ellenmondó anyag – finom harmóniában egyesül ennél a széknél.  A szék maga a meleg ölelés. A csapatmunkában készült Echo körvonalai és anyaghasználata olyan harmonikus és szexi hatást keltenek  - a természetesen fehérített, lakozott kőrisfából készült keret egy polipropilén héjat tart - ami inkább feltételez felhasználóként egy erős személyiségű férfit, mint egy nőt.

Domitalia fekete műanyag étkezőszék

Domitalia Echo fehér műanyag szék

Domitalia olasz design étkezőszék

Nézz bele a kristálygömbödbe és látni fogod magad a Domitalia CRYSTAL székében ülve. A Crystal minden környezettudatos ember álma, hiszen gyártása során ökológiai ellenőrzött folyamatokon megy keresztül. Tartós polikarbonátból készül, több színben választható köztük átlátszó színekben is. Ha már minden színben a tied, akár egybe csúsztatva is tárolhatod őket.

Lila és sárga áttetsző étkezőszék

Olasz design étkezőszék

Crystal étkezőszék műanyag

Tojás alakú lyukak a testen – BLOB Domitalia futurisztikus design szék könnyen megkülönböztethető társaitól. Jellemzője az egyediség és sokoldalúság Sajátos kontrasztot alkot a széktest és a keret. Az újrahasznosított polipropilén test kapható fehér, fekete, lime zöld vagy lila színekben, míg a festett fém keret rendelkezésre áll szálcsiszolt alumíniumból, fehér vagy fekete színekben.

Domitalia Blob étkezőszék

Blog fekete és fehér lyukacsos étkezőszék

A NEW RETRO Különleges és ellentmondásos nevével rögtön felhívja magára még azok figyelmét is, akik nem igazán konyítanak a dizájnhoz. A jövő – és eme filozófiai síkon haladva akkor a múlt is – az újrahasznosított prolipropilén székeké. Legalábbis a Dominalianál biztos. Modern de még nem klasszikus, vonalaiban a régi iskolát követi, anyagában a retro korszak diadalát idézi.

Műanyag New retro étkezőszék

New retró étkezőszék teraszra és kertbe

A TORQUE szék olyan mint egy csendes lázadás, egy intelligens hódító, hiszen mindössze négy kilós súlyával bármely otthon részévé képes válni. Kőrisfából készült szerkezete adta könnyedsége párnázott szövet üléssel párosul. Ékesszólóan egyesíti az eleganciát és kényelmet. A tiszta és lineáris design, a fa lábak meglepően könnyed stabilitással ruházzák fel ezt a karaktert. Négy kilós súlya magában hordozza az áthelyezhetőséget így ha a másik szobában lenne szükség több székre akadály nélkül átlibbenhetünk néhány darabbal. Az ülés két változatban kapható: egy szürke szövet huzattal, fehér lakkozott kőris fából készült szerkezettel vagy sár színű szövet, természetes fehérített kőrisfa párosításban.

Olasz Torque fa étkezőszék

GALAXY asztal szabadalmaztatott rendszerének köszönhetően egyetlen mozdulattal akár 12 helyet is kaphatunk az asztalnál. Ez az izgalmas funkcionalitás viszont nem húzta vissza az esztétikai maximalizmust, ami a Domitalia szakembereit jellemzi, így a maratott üvegből készült asztallap megadja mindazt a szépséget amit ettől a cégtől elvárunk.  

Galaxy nagyobbítható étkezőszék

A termékek megvásárolhatók, megrendelhetők és megtekinthetők az Art of Home Lakberendezési Szalonban, Budaörsön.

Art of Home Lakberendezés

www.artofhome.hu

2040 Budaörs, Építők útja 2-4. (A Baumax mögött)
Parkolás az áruház előtt lehetséges

Nyitva: H-Szo: 10-20 óráig, Vasárnap 10-19 óráig

Telefon: +36 30 / 210-1357