Vízcsepp térkép

Napjainkban pedig akár a teljes fürdőszobánkat is berendezhetjük a LAUFEN-től, hiszen készítenek fürdőszoba bútorokat, fürdőszobai kiegészítőket, mosdópultokat de még csaptelepeket is. Több kollekcióból választhatunk a paletta a  teljesen funkcionálistól a érzelmeket kifejező emocionális designig terjed.

Laufen logo

A MIMO kollekciót a frissesség, a színek és érzelmek fémjelzik. A lekerekített, organikus formák érzékiek, és személyes, barátságos jelleget adnak fürdőszobánknak, talán még egy morcos hétfő reggelen is jobb kedvre derítenek. A bútorok több színben ( fekete, fehér, rózsaszín) kaphatóak, melyeket ízlésünk szerint kombinálhatunk. A kollekció különlegessége, hogy kis mérete miatt a legapróbb fürdőszobát is feldobhatjuk vele.

Laufen Mimo fürdőszoba bútor

Laufen Mimo fürdőszoba bútor fekete-fehér mintás

Laufen Mino rózsaszín és fehér fürdőszoba bútor

A MODERNA PLUS kollekció a LAUFEN változatosság dicséri, hiszen szinte teljes ellentéte a MIMO kollekciónak. Ezt a bútorcsaládot ugyanis az elegancia, a kifinomult minimalizmus jellemzi. Míg az előző kollekció inkább illik egy bohókás huszonéves lakásába, a MODERNA PLUS-al egyik topmenedzsernek sem kell szégyenkeznie hirtelen betonpannó látogatói előtt. A bútorcsalád központját a trapéz alakú mosdótálak alkotják, a geometrikus formavilágot a többi kiegészítői is visszatükrözi, egységes, karakteres képet adva fürdőszobánknak.

Laufen Moderna Plus fehér fürdőszoba bútor

Laufen mosdópult

Laufen Moderna Plus fürdőszoba

A LAUFEN-nél a gyerekekről sem feledkeztek el, a FLORAKIDS névre keresztelt bútorcsalád játékosságával, vidámságával hamar belopja magát minden kis használója szívébe. Színes, lekerekített formáival, és központi elemével a virágszirom alakú mosdótállal, mely fehér, piros és zöld színben kapható, élménnyé varázsolja a fürdőszoba látogatást. A bútorcsalád nem tartalmaz éles széleket vagy sarkokat, a mosdótálakból több is egymás mellé szerelhető, így óvodabútornak is kiválóan alkalmasak. A hernyó alakú, több részből álló tükröt elnézve nehéz lenne olyan kisgyereket találni, aki ebben a környezetben is nemet mondana a fogmosásra.

Laufen Florakids fürdőszoba gyerekeknek

Laufen Florakids mosdó és csaptelep