Az új koronavírus okozta járvány ellen a szakértők egybehangzó véleménye szerint, a legmegfelelőbb védekezés továbbra is az alapos és rendszeres kézmosás!  A szappanos kézmosás a legegyszerűbb és leghatásosabb védekezés a vírus terjedése ellen. A helyes kézmosás lépéseit betartva, szappan használatával elpusztíthatóak a bőr felszínére került vírusok. 

A nem megfelelő szappan gyakori használata azonban roncsolhatja, száríthatja bőrünket. Ezért lehetőség szerint arra is figyeljünk, hogy jó minőségű, bőrkímélő szappant válasszunk. A Kerámia Otthon webáruházban megtalálható - és mostanra szinte elérhetetlenné váló - szappan különlegességek gyengéden hidratálják bőrödet, miközben felveszik a harcot a vírussal.

Kézműves szappan

A Provence szívében található La Savonnerie de Nyons kézműves szappan manufaktúra évszázados múltra tekint vissza. A szappanok elkészítéséhez felhasználják a régió adta kiváló lehetőségeket: a helyi termelőktől szigorú szabályok alapján kiválasztott természetes összetevők felhasználásával készíti szappanjait, melynek többségét bio termesztéssel állítják elő. Ilyenek például a levendula, a shea vaj vagy a nyons-i olíva olaj. A shea vajat évszázadok óta használják kozmetikai összetevőként.

Magas vitamin- és zsírsavkoncentrációja miatt kiváló termékként szolgál a finom és sima bőr eléréséhez, megnyugtatásához és kondicionálásához. Jelentős mennyiségű A és E vitamint tartalmaz, ami elősegíti az erős antioxidáns aktivitást. A shea vaj könnyen felszívódik, hidratálja és megnyugtatja a bőrt. 
A környezettudatosság is a vállalat fókuszában áll, ezért a műanyag vagy papír helyett a szappanokat francia festők keze munkáját dicsérő, egyedi mintázatú fém dobozban kínálják. 

Kézműves szappan webshopból

A hazai egyik legkeresettebb magyar kézműves szappan manufaktúra, a PurPur Pannónia termékei is megtalálhatók a webáruházban. A tiszta növényi alapanyagokból, kézműves eljárással készített szappanok mellé különleges, a régi idők hangulatát idéző szappantartókat is kínálnak. 

A Kerámia Otthon webáruház most ezeket a szappanokat 15% kedvezménnyel kínálja. Az akció érvényesítéséhez használható kuponkód: Szappan15

Kézműves szappan fém dobozban

Akciós szappan vásár

Tekintsd meg a webshop szappan választékát itt! 

Kerámia Otthon

Kerámia Otthon Webáruház

www.keramiaotthon.hu

Telefon: +36 70 294 4200

info@keramiaotthon.hu

A webáruház a helyes kézmosás szabályairól készített egy infógrafikát is, amivel a szappanok megfelelő alkalmazását kívánja szemléltetni, ezzel is segítve a fertőzés megfékezését.