Ezért összegyűjtöttük 3 olyan fürdőszobai kiegészítőt, amelyeket ha beépíti a fürdőszobájába, garantáltan megkönnyíti a hétköznapjait.

Maradjunk egyensúlyban!

Az olyan csempék, mint a márvány és a csiszolt kőpadló, jól néznek ki, de gyakran nem nyújtanak megfelelő tapadást, ami csúszáshoz és eséshez vezethet. Még a durvább felületű csempe is csúszós lehet, ha vízzel és szappannal érintkezik. Nem is beszélve a fürdőkádakról vagy zuhanyzó tálcákról, ahol még nagyobb ennek a veszélye. Ennek okán, egyre több háztartásban jelennek meg a csúszásgátló szőnyegek.

Fürdőszoba tárolószekrénnyel

Lehetőségek tárháza vagy tárolási lehetőségek?

Ha tárolásról van szó, gyakran megfeledkezünk a fürdőszobáról, pedig legalább olyan fontos helyiség, mint bármely másik a lakásban, ahol rengeteg szükséges eszközt, tisztálkodási szereket tartunk. Mindezek ellenére, rengeteg tárolási lehetőséget kínálnak a gyártók a falra szerelhetőktől kezdve egészen az összeszerelhető bútorokig. Léteznek már olyan polcok is, amelyekhez törülközőtartó, valamint öntapadó horgok is tartoznak, így nincs szükség felesleges fúrásra, ezáltal könnyen felszerelhető olyan felületekre is, mint az üveg és kerámia.

Fürdőszobai polc

Egy kis kényeztetés és luxus mindenkinek jár!

Egy hosszú nap margójára, miután minden napi teendőjével végzett nincs is jobb, mint egy fürdőbomba a vízbe és kezdődhet forró fürdő! Mivel tudná ezt tetézni? Egy, a kádon vagy káddal szemben elhelyezett elegáns kádtálcával, amely könnyű hozzáférést biztosít mindenhez, amire szüksége lehet egy esti áztatáshoz. Kis utánajárással, webáruházak vagy boltok termékkínálatának végigpásztázásával találhatunk olyan darabokat, amelyektől az esti habfürdőzés is olyan érzéssel tölti el, mint egy nap a gyógyfürdőben.

Kádtálca webáruházból