Új bútorokkal bővült a Kimmel Gyerekbútor Webáruház!

Folyamatosan keressük, kutatjuk az új és újabb prémium minőségi bútorokat. Most megtaláltuk és elhoztuk nektek a világszerte elismert ComfPro Ergonomikus bútorokat.

ConfPro szék és asztal Kimmel Gyerekbútor

ERGONOMIKUS?
Az ergonómia lényege, hogy a mindennapi eszközök úgy alkalmazkodjanak használójukhoz, hogy ne csak a hatékonyságot, de az egészséges életmódot is szolgálják. Maximálisan követik a test vonalát a helyes testtartás érdekében, hogy a gerinc és az ízületek ne sérüljenek.

ÍRÓASZTAL KIHÍVÁS

Megalkottunk a felnőttek számára egy olyan széket és asztalt, amely méretarányosan bemutatta milyen érzés a gyerekeknek egy számukra nem megfelelő méretű asztalnál ülni. 10.000 Ft-os ajándékutalványt adtunk azoknak a felnőtteknek, akik 20 percet kibírtak ebben a testhelyzetben. 5-6 perc elteltével kar és láb zsibbadásra panaszkodtak és fájt a gerincük. Ez a teszt által tudatosult a felnőttekben, hogy mennyire káros a gyermekek egészségére nézve, ha számukra nem megfelelő méretű asztalnál ülnek akár napi 8 órát. Vásároljon ergonomikus széket, asztalt és sok évre biztosítani fogja gyereke egészségét!

Gerincproblémák megelőzése jó bútorral

A tanulás talán az egyik leghosszabb időtartamú tevékenység a gyermekek és a fiatalok számára, amit a szobában töltenek. A gyermekek, akik elkezdik az iskolát csak az iskolába napi 8 órát ülnek, utána haza mennek és a TV vagy tablet társaságába további órákat töltenek a helytelen testtartásban. Ez hosszú távon nagyom megterhelő a kicsi szervezetére nézve. Ha csak egy-két órát ül otthon egy számára megfelelő íróasztalnál és megfelelő széken, már rögzíthetjük benne, a helyes testtartást, amit gyakorolni fog az iskolás évei alatt is. Az ergonomikus íróasztalok és székek segítségével, könnyebben fog tudni felkészülni a tanórákra.

Kapcsolódó cikkünk: Minden 5. gyermek gerince veszélyben van

A gyermekek egészséges életmódra nevelésével (pl. sport, elegendő alvás és ergonomikus bútorok használata tanulás közben) megelőzhetők a kora gyermekkori testi deformitások, valamint elkerülhetők az olyan egészségügyi problémák, mint például a hátfájás, fáradtság vagy fejfájás.

Nagyon sok blog és cikk ír arról, hogy a gyerekek íróasztalát nagyon körültekintően kell kiválasztani. A szülőknek fokozott figyelmet kell fordítaniuk erre a kérdésre.
A hőkamerás vizsgálatunk bebizonyította, hogy a nem megfelelő véráramlás és oxigénhiány okozza a figyelemzavart és a hiperaktivitást. Hagyományos asztalnál a teszt kezdetekor a véráramlás egészséges. 
Hagyományos asztalnál a 20 perc után nem jut elég oxigén az agyba. Ergonomikus széknél és asztalnál a véráramlat nem változik. A teszt kezdetekor és 45 perc elteltével sem. Így a figyelem nem csökken, és a tanulási fázis maximalizálható.

ConfPro szék és asztal Kimmel Gyerekbútor

 

ConfPro szék Kimmel Gyerekbútor

ComfPro Ergonomikus bútorok

„Nem ül le tanulni, vagy ha leül akkor is izeg mozog és nem figyel”
Ez egy gyakran ismételt panasz a szülőktől. Ne könyveljük el a gyerekeket szétszórtnak vagy figyelemzavarosnak. Higgyük el, hogy kitartó és meg vannak a legjobb képességei. Azok a bútorok, melyek a gyerekekkel együtt „nőnek”, egészséges, vidám és tanulást ösztönző megoldás számukra. Az asztalok és székek bármikor egyedi igényeknek megfelelően állíthatók be, így követik a gyerekek növekedését, testi méretváltozásait.

ConfPro szék és asztal Kimmel Gyerekbútor

Tudatosan ez egészségért egy életen át
A felnőttek több mint 50%-a szenved a gerinc alsó vagy felső részén fájdalomtól. Ezek a fájdalmak leginkább ülő munkavégzésénél jellemzők, melyek főként a rossz tartás miatti gerincferdülésből, hátizom feszülésből, izommerevségből származnak. Az ilyen jellegű egészségkárosodások megelőzését kora gyerekkorban kell elkezdeni. Ehhez pedig az ergonomikus, állítható méretű bútor a legjobb megoldás.

ConfPro szék és asztal Kimmel Gyerekbútor

ConfPro szék és asztal Kimmel Gyerekbútor

A bútor ami a gyerekkel nő
A Kimmel Gyerekbútor Webáruház által kínált bútorok egészségesebb és kényelmesebb életet jelentenek gyermekei számára, segítségükkel könnyebben, vidámabban megy a tanulás, alkotás. Az asztalok és székek állítása másodperceken belül a gyermek számára is egyszerűen és könnyedén megoldható.
Székeinknek és asztalainknak nem csak a magassága állítható könnyedén. Székeink esetén nem csak az ülőfelület és háttámla magassága, hanem a háti alátámasztás is változtatható.

Szék több korosztálynak

ConfPro szék és asztal Kimmel Gyerekbútor

ConfPro szék és asztal Kimmel Gyerekbútor

Asztalainknál a munkafelület dőlésszögét is pillanatok alatt tevékenységeinkhez igazíthatjuk. Ne vásároljon minden életciklushoz külön bútorcsaládot gyermekének! Comf-Pro termékcsaládunk állítható méretű ergonomikus bútorok széles választékát kínálja, amelyek 3 éves kortól felnőttkorig használhatók.

Kimmel Gyerekbútor Webáruház

www.kimmelgyerekbutor.hu

1047 Budapest, Külső Váci út 71.
+36 20 621 1405
hello@kimmelgyerekbutor.hu

Kimmel logo