Kert mintás tapéta

A babavárás időszakában gondosan megtervezzük, hol legyen a kiságy, hová kerüljön a pelenkázó,  hol fogunk majd nyugodt körülmények között szoptatni. Aztán a végén többnyire minden máshogy alakul, mert rájövünk, hogy mégis itt kényelmesebb, ott csendesebb. De ez így is van rendjén. A napi szokásokhoz alakul a szoba berendezése is. Ahogy cseperedik, okosodik, nyit a világra a csöppség, egyre inkább igény lesz egy babasarok hangulatos kialakítására, mert elérkezik az idő a babaszoba aktív használatba vételére is. Újszülött korban a kisbabák nagyon szeretik a színes és kontrasztos dolgokat nézegetni. Egy tarka tapéta, egy élénk kép leköti a figyelmüket. Hamar megtanulják  a falon a figurákat nevét, utánozzák  az állatok hangját, felismerik a színeket.

Léghajós tapéta gyerekszoba vagy babaszoba

Világtérkép tapéta

Trópusi tapéta gyerekszobába

Cirkuszos tapéta

Óvodás kor körül jön el az az az idő, amikor már nagyobb játéktérre is szükségük van. Lesznek kedvenc mesék, kedvenc állatfigurák. Ha tapétán vagy tapéta panelen jelenítjük meg őket, nemcsak egy varázslatos környezetet alakíthatunk ki, de a kicsit elégedettségét is begyűjthetjük. 

Gomba mintás tapéta

Dínós tapéta, dinoszaurusz mintás

Elefánt mintás tapéta

Állatmintás tapéta gyerekszobába

Rajzolt állatfigurás tapéta
A kislányok megőrülnek egy babaházért, a kisfiúk az autókért, repülőkért rajonganak.

Régi házak tapéta

Repülős tapéta

Lajka kutya tapéta

Amikor pedig bekerülnek az iskolába tudásvágyuk az egekbe szökik. Mindent tudni akarnak ami körülöttük történik, játékosan szívják magukba azokat az információkat, amikre későbbi tanulmányaikat alapozzák.

Földrész tapéta

Könyvespolc mintás tapéta

Gyerekszobai sziget tapéta
A kiskamaszok azonban szívesen visszahúzódnak a figyelem középpontjából. Fontos hogy jól érezzék magukat a bőrükben. Ha lehet, engedjük hogy maguk válasszanak tapétát a falra, fogadjuk el az ő ízlésüket még akkor is ha esetleg lázadó, vagy ha úgy gondoljuk, nem biztos, hogy tökéletesen illik az adott falfelületre. Sok érzelmet kifejez egy ilyen választás, hagyjuk hát a felszínre törni!

Neonreklám tapéta

Vintage tapéta

Graffiti tapéta tiniszoba
A Coordonne tapéták tervezői gondoskodnak róla, hogy minden korosztály találjon kedvére való tapétát. Mi előnyben részesítjük a posztereket, a tapétákkal szemben, mert egy konkrét képet mutatnak be, hangulatot teremtenek, nincs is szükség további dekorálásra. A posztert egybefüggő falfelületre érdemes feltenni, ahol nem takarnak nagy méretű bútorok. Ezeket a posztereket egyedi méretben gyártjuk, pont akkorára amekkorára szükség van, így egyáltalán nincs hulladék, leeső, felesleges darab. Ha aggódsz  hogy valamelyik bútor éppen eltakarná a képet, nincs más dolgod, mint lemérni a falat, bejelölni a bútorokat, és elküldeni nekünk.  Mi addig mozgatjuk a poszter figuráit, amíg a tökéletes végeredményt meg nem kapjuk. 

Pávás tapétapanel

A többi falat pedig fessük egy vidám, a poszterben megjelenő alapszínre, így biztosan csak a különleges tapétánk lesz az uralkodó látványelem a babaszobában, vagy a tiniknél.  A Coordonne festékpalettáján biztosan megtalálod a megfelelőt.

Coordonne falfesték

A tapéták és a festékek beszerzéséhez a Biggie Home lesz a segítségedre. Keresd őket az alábbi elérhetőségeken! 

Biggie Home Lakberendezés

Biggie Home logo

www.biggiehome.hu

1036 Budapest, Dereglye utca 5.
+36301742084

office@biggiehome.hu