A kollekció babaágyat, pelenkázókomódot és egy nagyméretű ruhásszekrényt is tartalmaz. Az alkotók a tervezési folyamat során nagy gondot fordítottak arra, hogy a bútorok hosszú távon is használhatók és időtállók legyenek. Az egyes darabok átalakíthatók és számos okos tárolási megoldással vannak ellátva, melyeknek köszönhetően együtt nőnek és változnak gyermekeddel.

Harwell babaszoba

Kéttónusú külső megjelenése – a fehér és a tölgy, a szürke és a tölgy kombinációja – játékosságot csempész minden babaszobába. A Harwell babaágy a békés szundikálások és a nyugodt éjszakák helyszíne lesz. A fekvőfelülete három különböző magasságba állítható, a nagyobbak számára pedig gyermekággyá alakítható, így egy növekedési ugrásnál nem kell máris bútort cserélni, újszülött kortól 4 éves korig tökéletesen kiszolgálja babádat.

Harwell rácsos ágy

Komód Harwell

Tolóajtós babaszobai szekrény

A pelenkázókomód egyszerűvé varázsolja a napi többszöri peluscseréket és öltöztetéseket. A pelenkázórátét eltávolítható, ha már nincs szükség erre a funkcióra, a komód önálló bútorként továbbra is a szoba jól kihasználható és egyben mutatós darabja maradhat. A fiókok és a polcok segítségével jut elegendő hely a játékoknak, könyveknek és a kis ruháknak. A nagyméretű szekrényben rendezetten tárolhatod majd gyermeked kedvenc ruhadarabjait. Kialakításának köszönhetően a ruhák mellett az imádott könyvek, játékok és az ágyneműk is kényelmesen elférnek. A három nyitott polc és a két eltávolítható akasztósín mellett két tágas fiók is segíti a rendszerezést. A praktikus tolóajtónak köszönhetően pedig kicsi szobákban sem okoz gondot az ajtó nyitása. 

Harwell babaszoba fehér

Harwell rácsos ágy fehér

Harwell ágy gyerekszoba

Pelenkázó komód

Tolóajtós szekrény fehér gyerekszoba

Fedezd fel Te is ezt a csodálatos kollekciót, amely megvásárolható darabonként, de kettes és hármas összeállításban is! Ha valamelyik szett mellett döntesz, az ár is kedvezőbb!

Érdeklődj az üzletekben és a webáruházban a készletről az alábbi telefonszámokon!

Mamas Papas új logo

www.mamasandpapas.hu

1025 Budapest, Szépvölgyi út 18-22.

Térkép »

Nyitva tartás: hétfő-szombat: 09.00 - 20.00
Vasárnap: 09.00 - 18.00

Telefon: +36-70-391-6775

Mammut bevásárlóközpont
1024 Budapest, Lövőház utca 2-6.

+36-70-394-3775

Térkép »

Nyitva tartás: hétfő-szombat: 10.00 - 21.00
Vasárnap: 10.00 - 18.00