A Flairspring lakberendezés célja, hogy egyre szélesebb termékkörrel különböző igényeket, ízlést kiszolgálva járuljon hozzá a stílusos, harmonikus, elsősorban polgári patinás otthonok megteremtéséhez. Az új gyártók termékeivel együtt már a nappali, étkező, hálószoba, és a dolgozószoba berendezéséhez is számos kollekció közül válogathat.

 Összeállításunk első részében a Lexington bútorokból válogattunk:

Hooker bútor

 Hooker klasszikus hálószoba

Hooker franciaágy

Modern klasszikus franciaágy

Fa fejtámlás klasszikus amerikai franciaágy

Hooker bútorok

A Hooker immár 86 éve fontos szereplője a bútorpiacnak. Az amerikai cég joggal hangsúlyozza a szigorú minőségellenőrzés fontosságát, hiszen az erre fordított aprólékos figyelemnek köszönhetően a kifinomult, ízléses formák mellett a megbízhatóság és a felhasznált alapanyagok kiváló minősége is fontos védjegye a gyártónak. Termékeik tervezése során az otthonos, meleg környezet kialakítása az elsődleges szempont. Ez az elgondolás vezérli ötletes újításaikat is, melyek lényege és célja minden esetben ugyanaz: a kényelmes és praktikus otthont egyben elegánssá és szemet gyönyörködtetővé varázsolni.

A cég ars poeticája tehát egyértelmű: kiváló alapanyagokból kifinomult, otthonos, generációkra szóló bútorokat építeni, mint ahogy a Hooker Furniture-t is immár az alapító család harmadik generációjának tagja vezeti. A fentiek fényében különösen illik a cég profiljába a társadalmi felelősségvállalás és a környezettudatosság is, amit a családi vállalat a kezdetektől fogva nagyon fontosnak tekint.

Klasszikus dolgozószoba és íróasztal

Klasszikus nappali bútor és vitrinszekrény

Klasszikus étkezőbútor és tálalószekrény

Klasszikus Hooker étkező tálalóval

Díszes klasszikus hálószoba

Amerikai hálószoba berendezés

Íróasztal és dolgozószobai és irodai szekrény

Hooker étkezőasztal

Modern klasszikus baldachin ágykeret

Klasszikus kicsi íróasztal

Klasszikus hálószoba bútor

Hooker hálószoba bútor és fiókos komód

Hooker hatszemélyes étkezőasztal és támlás étkezőszékHooker amerikai lakberendezés Flairspring

 

A Hooker bútorok teljes választéka itt:

www.hookerfurniture.com