A két új márka - a Lexington Home Brands, valamint a Hooker Furniture - termékeinek magyar piacra való bevezetése is alátámasztja a Flairspring filozófiáját, miszerint csak olyan gyártók termékeit forgalmazzák, amelyek több évtizede meghatározó szereplői az amerikai lakberendezési piacnak, és igazán minőségi termékeket állítanak elő.

Céljuk, hogy a mind szélesebb termékkörrel különböző igényeket, ízlést kiszolgálva járuljanak hozzá a stílusos, harmonikus otthonok megteremtéséhez. Az új gyártók termékeivel együtt már a nappali, étkező, hálószoba, és a dolgozószoba berendezéséhez is számos kollekció közül válogathat, sőt, a Lexington kínálatában olyan különleges, egyedi darabokat talál, amelyek otthona ékkövei lesznek!

Összeállításunk első részében a Lexington bútorokból válogattunk:

Lexington amerikai bútorok

Lexington kanapé

Lexington füles fotel amerikai lakberendezés

Lexington étkező garnitúra

Lexington modern franciaágy

Lexington Home Brands

A Lexington egy 110 éves hagyománnyal rendelkező amerikai cég. Filozófiájának központjában az egyediség áll, vagyis az az elgondolás, hogy bármilyen ízléshez igazodva, egyedi és személyre szabott legyen a vásárlók otthona. Ehhez akár egyes darabokal, akár egész kollekciókkal járulnak hozzá. A klasszikus és a modern, a formális és az otthonos bútorok és kiegészítők mind-mind megtalálhatók széleskörű kínálatukban.

A Lexingtonnál az egyediség harmóniával párosul, ezért minden életstílus, ízlés és elképzelés megtalálja a hozzá illő darabokat a cég számos kollekciójának termékei közt. Dizájnerei világszerte elismertek az egyedi formatervezésnek és az újító ötleteknek köszönhetően, mely egyben a cég szimbólumává is vált az évtizedek folyamán. Ez a bő évszázados hagyomány pedig egyúttal garanciát jelent mind a minőség, mind a folyamatos megújulás szempontjából.

Lexington klasszikus franciaágy

Lexington modern komód

Lexington szürke kanapé

Lexington klasszikus étkezőgarnitúra

Lexington vintage dohányzóasztal

Lexington amerikai ülőgarnitúra

Lexington kanapé és fotelek

Lexington fafurnér tálalószekrény

Lexington franciaágy

Lexington étkezőgarnitúra

Lexington kanapé vidéki stílusban

Lexington hajóláda dekoráció

A Lexington bútorok teljes választéka itt: www.lexington.com