Sötétkék franciaágy

A hálószoba berendezése, köztük az ágy is, kiemelt szerepet tölt be az éjszakai pihenésünkben. Az ágy, központi helyet foglal el a hálószobában és hangsúlyos szerepet tölt be az életünkben, így nem csak a kényelem az alapvető követelmény egy ággyal szemben. Az is kulcsfontosságú, hogy praktikus és dizájnos legyen. Mutatjuk, hogy milyen típusú ágyak közül válogathatunk, melyik passzolna leginkább a hálószobájába!

Modern hálószoba falpanelekkel

Franciaágy, nem csak a klasszikus stílust kedvelőknek

A franciaágy még napjainkban is nagy népszerűségnek örvend. Sokan választják ezt a típusú ágyat, hiszen rendkívül kényelmes és a modern franciaágyak már kárpitozott kialakításban is kaphatók. A franciaágyak többféle méretben is megtalálhatok a bútoráruházakban. Sokan választják a nagy fekvőfelületű franciaágyat, de ha olcsó franciaágyat keresünk, akkor nézzünk körül a Mirjan24 webáruházban, ahol most olcsó franciaágyat is vásárolhatunk, 180X200cm-es méretben. Ha ilyen ágyra vágyik, tekintse meg a webáruház kínálatát a www.butor-mirjan24.hu/158-agyak oldalon.

A kisebb hálószobába általában a 160X200 cm-es franciaágy a kompatibilis, de ha valaki mégis a nagyobb méretű ágyhoz ragaszkodik, akkor az ágyneműtartós megoldás ajánlott, hiszen nagyon sok mindent elrejthetünk az ágy tárolójában. A kisebb hálószobával rendelkezők örülnek is ennek a megoldásnak, hiszen egy szépséges franciaágyat kaphatnak, egy hatalmas tárolóval. Otthonunk egyik legszebb helyisége lehet a hálószoba, amennyiben franciaágyat választunk fekvőhelynek, hiszen számtalan színben és stílusban megvásárolhatjuk ezt a bútort.

Modern hálószoba bútorszett

A luxus kivitelezésű, maximális kényelmes biztosító boxspring ágyak

A kontinentális ágyak egyik jellemzője, hogy rétegesen épülnek fel, ezért maximális pihenést biztosítanak. További jellemzőjük, hogy könnyebb lefekvést és felkelést tesznek lehetővé, és kényelmes fedőmatraccal vannak ellátva. Mivel egy ilyen ágy lábakon áll, így lehetővé teszi a matrac szellőzését és még az ágy alatti takarítás is sokkal egyszerűbb lesz, hiszen nem szükséges az ágyat ide-oda tologatni. Kényelmének és funkcionalitásának köszönhetően úgy érezhetjük magunkat alvás közben, mintha csak egy luxusszállodában éjszakáznánk.

Klasszikus nagy fejtámlás franciaágy

Kontinentális ágyakkal kétféle változatban találkozhatunk: rugókra töltött, boxokra támaszkodó ágyak és a tárolós ágyak, amelyeknek a fedele erős konstrukció és amely, az ágyrácsot helyettesíti. A kontinentális ágyon sokkal jobban eloszlik a terhelés a rétegességének köszönhetően. Ennek nagyobb tömegű személyek és együtt alvó párok esetén van jelentősége. Nem beszélve arról, hogy ez a kialakítás a bútor élettartamát is megnöveli.

A kontinentális ágy voltaképpen a kétszemélyes ágyat helyettesítheti, ezért nagy hálószobában tökéletesen jól működik. A tágasabb hálószobában más berendezési tárgyak – állólámpa, éjjeliszekrény – is kényelmesen elférnek, így ezek a bútorok maximálisan és nagyszerűen kiegészítik egymást.

Hálószoba berendezés natúr fa színű bútorokkal

A boxspring ágy egy fejtámasztóval is rendelkezik, amely nem csak az alvást teszi élvezetesebbé, de azok is kedvelik, akik este, lefekvés előtt még szeretnek olvasgatni. Amennyiben szeretnénk némi luxust csempészni az otthonunkba, pontosabban a hálószobánkba, mindenképpen érdemes befektetni egy ilyen ágyba. Akkor is dönthetünk a kontinentális ágy mellett, ha szeretünk komfortosan aludni és ezt egy olyan ágyban képzeljük el, amelynek praktikus a kialakítása és olyan extrákkal van felszerelve, amelyek megfelelő alátámasztást nyújtanak a gerincnek. Amennyiben ilyen ágyra vágyunk, csak kattintsunk a www.butor-mirjan24.hu/462-kontinentalis-agy oldalra és nézelődjünk, kedvünkre.

A hálószoba hangulatát fokozó kárpitozott ágyak

A kárpitozott ágyak magasított fekvőfelülettel rendelkeznek, és extra megjelenést biztosítanak a hálószobának. A kárpitozásnak köszönhetően a hálószobánkba beköltözhet az elegancia, de ezeket az ágyakat a praktikusság is jellemzi, hiszen könnyen tisztíthatóak. A kárpitozott ágyakat nem csak ezek miatt a tulajdonságok miatt választják sokan. A változatos színvilágú kárpitozásnak köszönhetően, sokféle stílusú hálószobába passzolnak. Az egyszerűséget kedvelők is találhatnak kedvükre való kárpitozott ágyat, de a modern stílust preferálóknak sem kell lemondaniuk erről az ágytípusról.

Rózsaszínű franciaágy

A Mirjan24 bútor webáruház kínálata

Akármilyen stílusban is szeretnénk a hálószobánkat berendezni, a Mirjan24 webáruházban bizonyára megtaláljuk álmaink ágyát, legyen szó franciaágyról, boxspring ágyról, avagy kárpitozott ágyról. Nekünk csak annyi a dolgunk, hogy kiválasszuk a hálószobánkba a megfelelő ágyat, leadjuk a rendelést, és 5 nap múlva már kézhez is kapjuk a csomagot.