A precízen összehangolt részlettel rendelkező bútorok széles választékának köszönhetően pontosan megtervezhetők az Önnek megfelelő konyhabútor, a rendelkezésre álló helyiség méretétől és a pénztárcától függetlenül. Mert Németország legnépszerűbb konyhai márkájának egyetlen küldetése van: lehetővé tenni, hogy álmai konyhájában élhessen. A lehetőségek korát éljük. A világot és a mindennapjainkat saját személyes kívánságaink és szükségleteink szerint alakítjuk. Hajt a szabadság, hogy megválasszuk, mit szeretünk és mit nem. Amikor a konyha kialakításának részletei mellett döntünk, nem csak standard termékekre vágyunk, hanem egyre inkább olyasmit keresünk, ami tökéletesen ránk szabott. Egy konyhára maximális egyéniséggel. Pontosan ezt adja meg nekünk egy Nolte konyha. 

A konyha a szobák szobája. Itt valószínűleg intenzívebben élünk, mint bárhol máshol a házban. Ez az a hely, ahol találkozunk, ahol összeülünk. Családként vagy barátokkal, párként vagy a gyerekeinkkel. Főzünk, közösen étkezünk és élvezzük a konyhában eltöltött minőségi időt. 

A Nolte sikeres német vállalatként tudatában van annak, hogy nagy felelősségünk van a természeti erőforrások, a levegő és a víz tisztaságának megőrzésében, valamint a fenntarthatóságban a gyártástól a konyha kiszállításáig. A bútor alapanyagok szennyezőanyag-kibocsátásának értékei jóval a törvényi előírások alatt maradnak. A modern szűrőrendszerek biztosítják, hogy a gyártás során ne kerüljenek szennyező anyagok a környezetbe. Ha pedig a gyártást követően kiszállítják Önnek a konyhát, mindezt környezetbarát, újrahasznosítható csomagolóanyagokkal végzik. 

A konyha Életre kel(l)! - A GermanDesign Stúdió segítségével
A Nolte Németországban készült bútoraival nem csak eleganciát, de a minőséget is becsempészi az otthonunkba. A kollekció már nem csak a konyha és a fürdőszoba berendezésére terjed ki. A ház vagy a lakás minden része harmonizálhat színekben és formavilágban, mert már a nappali, mosókonyha, bejárható gardróbszoba és előszoba bútorzata is megtalálható az elemválasztékunkban.
31 féle fronttal, 188 színnel rendelkező választék különböző stílusokat, színeket és anyagokat tartalmaz, így mindenki megtalálja, az egyéniségéhez legjobban illő konfigurációt. Az 5 különböző vastagságú munkalap (12mm, 25mm, 38mm, 50mm, 100mm), összesen 47 színben érhető el, és minden lakberendezési stílushoz tökéletesen illeszkednek.

A GermanDesign Stúdió 8 kategóriára osztott bútorfrontoknak köszönhetően számtalan összeállításban tudja a konyhabútorokat ügyfeleik igényeire szabni. Alapanyag tekintetében választhatók MDF, farostlemez vagy kombinált változatok is. Megtalálhatók a laminált, a lakk-laminált, festett, lakkozott, valamint furnérozott frontok is. 80 féle foganytúból és 5 féle mélyített fém fogantyúprofilból válogathatunk akár egyedi világítással is. 

A 16 mm-es és 15 féle megjelenésű korpusz is elérhető többféle, a fronttal azonos kivitelben, de amennyiben ez nem oldható meg, frontazonos lakkozással és fóliával vonhatók be az elemek külső oldalfalai. Így nem kelljen megtörni az összhangot az eredetitől eltérő anyaggal. A fiókok és az ajtók finom mozgásáról a csillapításos zsanérok gondoskodnak. A konyha teljes felépítéséhez egy mintegy 2000 elemet felsorakoztató katalógus áll rendelkezésre. 

Látogasson el a GermanDesign budapesti vagy debreceni Élettér Stúdiójába és tapasztalja meg testközelből a minőségi Nolte konyha nyújtotta lenyűgöző látványt és a kiváló használhatóságot! 3D látványtervek segítségével a konyhabútorok valóban az Ön ízlésének megfelelően kelnek életre. 

Bejelentkezés tervezésre, igényfelmérésre: +36 30 8138980 - info@germandesign.hu

GermanDesign ÉletTér Stúdió

www.noltedebrecen.hu  www.noltebudapest.hu

www.germandesign.hu

GermanDesign logo