Mi a Mida konyhabútorok egyediségének és szépségének a titka? A titok az alkotóelemekben és a részletek kidolgozottságában rejlik. A dekoratív bútorfrontok, a kiegészítők, valamint a míves elemek segítségével egyfajta utazást tehetünk a klasszikusban olasz vidék páratlanul hangulatos világába.

A Mida kollekció bútorfrontjai között találunk egyszínű és tölgyfa színű változatokat is. Az esztétikus részletek egyszerre hordoznak klasszikus és modern hatást. Mind az alsó tárolóelemek, mind a felső,  tűzhely feletti zónák is tökéletesen testre szabhatóak, figyelembe véve a főzési szokásokat. A modern és korszerű páraelszívók szintén teljesen a bútortestbe rejthetők. Egy épített sziget nem csak további plusz munkafelületet jelent, hanem lehetőséget is kínál új, kellemes terek kialakítására, például a praktikus Alba reggelizőpult segítségével. A praktikus használhatóság egy kiemelkedő és ötletes megoldása az a vitrines záróelem, aminek nemcsak a front irányába, de oldalra is nyílik az ajtaja. Ne feledje, tervezzen velünk egy tartós, a napi használatban tökéletesen megbízható konyhát, aminek miden eleme egyenesen Olaszországból érkezik az Ön otthonába.

Látogasson el a Bono Design Stúdióba, ismerje meg a Colombini klasszikus olasz konyhák és a professzionális konyhagépek világát! Bemutatótermünk előre egyeztetett időpontban fogadja látogatóit, várjuk az Ön megtisztelő hívását is: +36 30 2232120 a Bono Design tervező csapata. Bővebb információ: www.bonodesign.hu/butorok/klasszikus-konyhabutorok

Konyhabútorainkhoz mellé akár az internetes áraknál is kedvezőbb konyhagép szett árakért keresse Kollégáinkat.

Bono Design Stúdió
Colombini bemutatóterem

Címünk: 1036 Budapest, Bécsi út 81.

Telefon:  06-1 240-0242
Mobil: 06-30 22-32-120
Email: info@bonodesign.hu

www.bonodesign.hu

Nyitva tartás:
H-P: 10:00-18:30 - Szombat: 10:00-13:30

Bono Design logo