A Colombini klasszikus SINFONIA konyhabútor sorozatát a stílusos részletek jellemzik. A tervezők a mai kor  igényeihez igazítva alkottak olyan bútorkombinációkat, ahol az elegánstól a rusztikus jegyeket magán viselő változatokig sokféle variáció megtalálható. A helyenként gyarmati hangulatot idéző egyediség és a hagyományos toszkán stílusjegyek egyaránt megtalálhatók itt. 

Miért válassza a SINFONIÁT? Mert a letisztult változatokhoz képest itt tobzódnak a minták, a színek, a formák és minden részlet az olasz bútortervezési hagyományok előtt tiszteleg. A bútorkombinációk sok érdekességet tartogatnak számunkra. A vitrinszekrények szövethatású szitanyomásos üveggel készülnek a romantikus megoldások híveinek. A keretes bútorfrontokat és a különleges bútorfogantyúkat kedvünk szerint kombinálhatjuk. A nyitott polcok mellett edénytartók, tányér-, és palacktartó elemek is választatóak. A stílusazonosság megtartása mellett praktikus nappali sarkokat lehet kialakítani a konyhával megegyező bútorelemekkel és színekkel.

Látogasson el a Bono Design Stúdióba, ismerje meg a Colombini klasszikus olasz konyhák és a professzionális konyhagépek világát! Bemutatótermünk előre egyeztetett időpontban fogadja látogatóit, várjuk az Ön megtisztelő hívását is: +36 30 2232120 a Bono Design tervező csapata. Bővebb információ: www.bonodesign.hu/butorok/klasszikus-konyhabutorok

Konyhabútorainkhoz mellé akár az internetes áraknál is kedvezőbb konyhagép szett árakért keresse Kollégáinkat.

Bono Design Stúdió
Colombini bemutatóterem

Címünk: 1036 Budapest, Bécsi út 81.

Telefon:  06-1 240-0242
Mobil: 06-30 22-32-120
Email: info@bonodesign.hu

www.bonodesign.hu

Nyitva tartás:
H-P: 10:00-18:30 - Szombat: 10:00-13:30

Bono Design Kft. Budapest