A Bono Design Stúdió már hagyományt teremtett a tavaszi, meghosszabbított nyitva tartással működő "OLASZ KONYHA HÉTVÉGE" eseménnyel. Nem titkolt szándékuk az, hogy a prémium minőséget kereső konyhabútor és konyhagép iránt érdeklődő vevők, lakberendezők és belsőépítészek számára bemutassák az olasz Colombini gyár legújabb modern és klasszikus konyhabútor kollekcióit, illetve a legnevesebb konyhagép gyártók innovatív újdonságait. 

Március 1-3 között, péntektől vasárnapig a bemutatóteremben három napon át 10:00 és 18:30 extra hétvégi nyitva tartással várják az érdeklődőket Budapesten a Bécsi út 81. szám alatt. Akik ebben a 3 napban rendelnek konyhabútort, vagy beépíthető konyhagép összeállításokat extra kedvezményeket kapnak. 

Csatlakozzon a Facebook eseményükhöz, ahol még további információk is elérhetőek. Hívja meg barátait, ismerőseit, akik érdeklődnek a felső kategóriás olasz modern és klasszikus konyhabútorok, valamint az innovatív prémium konyhagépek iránt! Jöjjön el, Önt is, szeretettel várja a  Bono Design – OLASZ KONYHA HÉTVÉGE!

Bono Design Stúdió
Colombini bemutatóterem

Címünk: 1036 Budapest, Bécsi út 81.

Telefon:  06-1 240-0242
Mobil: 06-30 22-32-120
Email: info@bonodesign.hu

www.bonodesign.hu

logo