A Penta követve a Futura konyhák szellemiségét egy modern-klasszikus formában ölt testet. Itt a klasszikus jegyek alatt nem a hagyományos klasszikus konyhák díszes és rusztikus megjelenésére kell gondolni. Legjellegzetesebb részlet az elegáns keretes ajtófront, melyek elérhetőek besüllyesztett hornyos és fogantyús változatban is. A modernitás mellett a ragyogóan szép üvegezett vitrinszekrényeket is kell emelnünk, aminek a belső terét led fényforrásokkal dobhatjuk fel. A lineáris elrendezésű konyhák alsó szekrényei kapják a keretes frontokat, a felső részre a teljesen letisztult kivitelezés jellemző, amit lebegő polcok egészíthetnek ki.

Rendkívül érdekes megoldás a szögben záródó reggelizőpult, aminek könnyedséget az üvegből készült lábazat ad. A Penta konyhákhoz elegáns és modern színpaletta tartozik, aminek segítségével homogén és kontrasztos megjelenést is el tudunk érni igazodva a meglévő enteriőrünk berendezéséhez. 

A Bono Design stúdióban a minőségi munkalapokon, kamraszekrényeken és kiváló minőségű vasalatokon kívül legmodernebb konyhai gépek is megrendelhetők, amik dizájnjukban is tökéletesen illeszkednek az olasz tervezők által megtervezett látványos formavilághoz. Egyeztessen időpontot és fedezze fel a Colombini konyhák világát, ahol az álomkonyhák születnek. 

Konyhabútorainkhoz mellé akár az internetes áraknál is kedvezőbb konyhagép szett árakért keresse kollégáinkat.

Bono Design Stúdió
Colombini bemutatóterem

Címünk: 1036 Budapest, Bécsi út 81.

Telefon:  06-1 240-0242
Mobil: 06-30 22-32-120
Email: info@bonodesign.hu

www.bonodesign.hu

Nyitva tartás:
H-P: 10:00-18:30 - Szombat: 10:00-13:30

Bono Design Kft. Budapest