Örömmel értesítjük olvasóinkat, hogy a Dibiesse Cucine legfrissebb új konyhabútor kollekcióját, valamint a Gattoni Rubinetteria konyhai csaptelepeit elsőként mutathatjuk be a Monte Grappa bemutatótermében, mint a nevezett termékek magyarországi kizárólagos forgalmazója. E rendhagyó eseménynek köszönhetően egy kihagyhatatlan akcióval szeretnénk kedveskedni vásárlóinknak az ősz folyamán. Az új, megrendelt Dibiesse konyhához 1 db Gattoni Modern típusú krómszínű konyhai csaptelepet adunk ajándékba. 

Olaszország köztudottan a tradicionális művészet, az innovatív formatervezés és dizájn fellegvára, így a minőség, az elegancia, a modernitás és funkcionalitás azonos hangsúllyal jelenik meg a Dibiesse konyhatervezésben is. Az új gyártási technológia a különböző vonalvezetésű „gola” típusú rejtett fogantyúkra, az alumínium, a metalizált, a márvány, a fa- és kőhatású, valamint a színes festett felületekre épül. Hunyja be a szemét egy pillanatra és képzelje el álmai konyháját ahogy ízletes olasz ételkülönlegességeket készít és egy pohár illatos bor mellett adja át magát az igazi „Dolce Vita” életérzésnek.

Válasszon egyéniségének és igényeinek megfelelő modern Vestimi, Emporio, Area 22, Filo és klasszikus Mia vagy Asolo konyháink közül, válasszon hozzájuk professzionális konyhai gépeink közül és legyen az Ön otthonában is trendi, minőségi eredeti olasz konyhabútor!

Monte Grappa

Olasz bútorbolt és bemutatóterem

www.montegrappamobili.hu

Cím: 1047 Budapest, Károlyi István u. 5. fsz.2. Térképen
Telefon: 06 1 630 7364
Mobil: 06 30 245 1851 és 06 30 577 3178