A Star-Trekes díszletekre emlékeztető, futurisztikus bútorok kora lejárt. Manapság nem ritka, sőt szinte már trendnek mondható, hogy a nappali és az étkező között nincs éles határvonal, sőt gyakran egyáltalán nincsen. Nem csoda, hogy sokan különös gonddal választják ki az ebédlőbe szánt bútort, hogy annak stílusa egyezzen a nappaliéval. Az Arte-M bútorok időnként régi ötleteket hoznak vissza új köntösben. Kiváló példái ennek a Tokio padok. Ezek az étkezőbe való, szemet gyönyörködtető ülőalkalmatosságok kevesebb helyet igényelnek, mint a székek, és ha több gyermek is van a családban, akkor valóban ideális választás lehet a Tokio.

Arte M étkező pad

Arte M fehér étező komód és tálalószekrény

Arte M fehér étkezőpad

A huszonegyedik századot nevezhetnénk a digitális készülékek századának is, vagy a multimédia időszakának. Most már nem elég egy szimpla TV-szekrény a lakásba, sőt, a pár évtizede virágkorát élő HIFI torony is kiment a divatból. Manapság inkább speciális multimédia tároló-rendszerekre van szükségünk, hogy a TV mellett elférjen a házi mozi rendszer, a video, a CD és DVD, Blue-Ray lejátszó, valamint a különböző hangfalak, rádiók, egyéb multimédiát kezelő rendszerek. Az Arte-M előre összeállított nappali-médiatároló kompozíciókkal készült, hogy elegánsan és mutatósan de ezzel együtt praktikusan el tudjuk helyezni nélkülözhetetlenné vált készülékeinket. Ezek a nappali összeállítások az idén nagyon divatos magas fényű felületekkel is szerepelnek az Arte-M kollekciójában, és sok színkombinációból választhatjuk ki a lakásunk színeihez legjobban illő darabot.

Arte M nappali szekrény és kanapé párnákkal

Arte M fehér nappali bútor magasfényű

Arte M nappali szekrény tölgy szín

Arte M fekete fehér nappali szekrény, tv szekrény

Arte M juhar színű nappali bútor

Arte M fehér modern dohányzóasztal

Arte M magasfényű fekete nappali bútor

Arte M modern nappali szekrény antracitszürkeArte M könyvespolc szürke fehér színben

Mindenképpen szót kell ejtenünk a modern lakberendezés egyik újra „feltalált” darabjáról a komódról. Egy-egy sarokba, vagy nappali szett, esetleg polc mellé elhelyezett modern Arte-M komód nem csak jól mutat, színében összhangot teremtve a többi nappali bútorral, de kihúzható fiókjaival remek lehetőségeket nyújt akár ruhák vagy könyvek tárolására is. Az Arte-M komódok sokszínűsége a garancia arra, hogy minden nappaliba, vagy előszobába meg lehet találni az ideális méretű, színű és elrendezésű modellt. A Carry sorozat kifejezetten a tárolásra „szakosodott”, komplett polcrendszereit játékos formákkal ötvözi, természetes anyagokból, légiesen, könnyedén építkezik. A legtöbb Arte-M komódot üveg, vagy tömör ajtóval, üveg és tömör fiókokkal és magas fényű változatban is megtaláljuk a 2011-es Arte-M katalógusban.

Arte M fehér tolóajtós gardrób

Arte M fiókos komód

Arte M előszobai komód, és fiókos tároló

Arte M modern tárolóbútor

A nappalik másik sarkalatos pontja az ülőgarnitúra. Bár a név kissé félrevezető, mindenki tudja, hogy ma már nem csak ülésre használjuk őket. Fontos elvárás egy jó ülőgarnitúrától, hogy végig lehessen dőlni rajta, kényelmesen el lehessen nyújtózni benne. Az, hogy egy-két mozdulattal ággyá alakítható legyen, már csak hab a tortán, de a legtöbb Arte-M ülőgarnitúra ezt is tudja. Ami a legjobb bennük, hogy az elemek variálásával szinte végtelen számú formációt alakíthatunk ki, mint például az Arte-M Play ülőgarnitúráknál.

Arte M félkör alakú kanapé elemes

Arte M fehér kanapé

Arte M szövetes sarokgarnitúraArte M sarokgarnitúraArte M sarokgarnitúra

Eredeti Arte-M bútorokkal a Belvárosban, a Kecskeméti utcai InnoShopban találkozhatunk.
Válassza az Arte-M bútorokat, válassza a modern, teljes lakberendezést!

INNOSHOP

Cím: B Á L N A |-1 szint | 1093 Budapest, Fővám tér 11-12.

Nyitva tartás: Hétfőtől - Szombatig 10.00-18.00

Telefon: (+36 1) 217 01 51

Mobil: (+36 20) 944 60 60

E-mail: info@innoshop.hu

www.innoshop.hu