Az L1 és W1 kis képátlójú, nagy felbontású, kiváló képminőségű modellek fekete vagy fehér színben is kaphatók lesznek

 Az új sorozatú tévék gyerekszobák, konyhák, hálószobák remek kiegészítői. A Toshiba L1 és W1 sorozatú készülékek legkisebbjének képátlója 22" (55 cm), a legnagyobb 32" (81 cm), mindegyik képes az analóg és a digitális földfelszíni műsorsugárzás vételére is. A fehér modellek, melyek manapság egyre keresettebbek, a legújabb lakberendezési trendeknek is megfelelnek.

Toshiba L1 Led Tv

"A legtöbb modern háztartás nappalijában manapság egy központi multimédiás rendszer van nagy képernyős tévével, a kisebb szobákban pedig egy-két kisebb készülék található. A Toshiba L1 és W1 sorozatú modellek, különösképp a fehér színűek, tökéletes megoldást jelentenek erre a feladatra. Eljött az az idő, amikor a család már nemcsak a nagy televíziót, hanem a kisebb készülékeket is egyre gyakrabban használja. Ezért fordult figyelmünk ezen szegmens felé, és kiváló képminőségű televíziókat ajánlunk még ebben a kis képméretben is.“ – mondta Ivan Doubell, a Toshiba Europe GmbH marketing vezetője.

A Toshiba L1 sorozat 22"-es (55 cm) átlójú képernyői Full HD felbontásúak. A W1 HD Ready kijelzőinek átlója 24 hüvelyk (61 cm), illetve 32 hüvelyk (81 cm). A Toshiba W1 és L1 sorozatú tévéiben az analóg mellett a DVB-T (földfelszíni digitális műsorsugárzás) és a DVB-C (digitális kábeles műsorsugárzás) vételére alkalmas kombinált vevőegység található. A HDMI portra számos külső eszköz (lejátszó, felvevő, vagy játékkonzol), a beépített USB-hez pedig külső háttértár is csatlakoztatható, ahonnan filmeket játszhatunk le vagy fényképalbumunkat is megjeleníthetjük. Mindegyik modellt kiváló, Dolby Digital Plus technológiát támogató hangszerrel látták el, mely a hangfájlok tömörítéséből adódó interferenciát is csökkenti.

Toshiba W1 led tv

Kiváló képminőség kompromisszumok nélkül

A Toshiba belépő szintű modelljeit is továbbfejlesztett AMR (Active Motion & Resolution) grafikus feldolgozóegységgel látta el, mely optimalizálja a képminőséget olyan esetekben is, amikor a gyors mozgások (például sportközvetítések) elmosódást okoznának. Ez az alkalmazott LED LCD TV technológia egyik legnagyobb problémát okozó tulajdonsága volt. Az AMR csökkenti a kép elmosódását és nagy képfrissítési sebességet eredményez.

Elegáns kinézet minden környezetben

A Toshiba L1 és W1 sorozatú tévé jól mutat bárhol a lakásban. A modellek matt fekete és matt fehér színben készülnek. A Toshiba L1 és W1 sorozatú készülékek az európai boltokban március végétől kaphatók.

A Toshiba új, kiváló képminőséggel rendelkező és kedvező árú LED tévé modelleket mutat be

A számos különböző méretben kapható új, kedvező árú, kiváló képminőségű, L2 és W2 sorozatú HD tévéket a mobiltelefonok tartalmának megjelenítése érdekében MHL funkcióval is ellátták

A Toshiba bemutatja legújabb LED tévéit. Az L2 és W2 sorozatú, HD felbontású modellek keskeny kialakításúak, közepestől nagy méretig kaphatók, áruk rendkívül kedvező. Az alapvető csatlakozási lehetőségeken túl mindkét sorozatot MHL funkcióval is ellátták, melynek segítségével a technológiát támogató mobiltelefonokon tárolt fényképek és videók a tévékészüléken egyszerűen jeleníthetők meg, mindössze egyetlen kábelt kell csatlakoztatni.

Toshiba L2 led tv

A lapostévék manapság már majdnem minden nappaliban megtalálhatók, és egyre több kisebb szobában is van már 1-1 készülék. Felismertük a felhasználók azon igényét, hogy kiváló képminőségű tévét szeretnének nézni, ugyanakkor bizonyos okokból nincs szükségük 3D képességű eszközre vagy nem akarják azt megfizetni, illetve nem szeretnének azzal a helyi hálózathoz vagy az internethez csatlakozni. Az ilyen vásárlók számára ideálisak az új, HD felbontású, kiváló 2D képminőséggel rendelkező modelljeink. Eddig nem volt lehetőség egy Toshiba 50 hüvelykes tévéhez ilyen kedvező áron hozzájutni.

A Toshiba L2 és W2 sorozatú készülékek legkisebbjének képátlója 32" (81 cm), a legnagyobb 50" (127 cm), mindegyik alkalmas az analóg és a digitális földfelszíni műsorsugárzás vételére is. Kialakításuk a kisebb méretű L1 és W1, matt fekete színű alapmodellekre épül.

A Toshiba L2 sorozat modelljei Full HD (1080p) felbontású, 32"-es (81 cm), 39"-es (99 cm) és 50"-es (127 cm) kijelzővel kerülnek forgalomba. A W2 sorozatot egyetlen modell képviseli, mérete 32" (81 cm), felbontása pedig HD Ready (720p). Minden készüléket beépített kettős tunerrel szereltek fel, mely analóg, digitális földfelszíni és digitális kábeles adások vételére is alkalmas. A leggyakrabban használt eszközök (lejátszók, felvevők, játékkonzolok) csatlakoztatását a két HDMI port teszi lehetővé. Ezek közül az egyik az MHL szabványt is támogatja, aminek segítségével a készülékhez egyszerűen csatlakoztathatunk a szabványnak megfelelő mobiltelefonokat. A tévé oldalán található USB porthoz külső meghajtót csatlakoztatva az azon tárolt filmeket és képeket tudjuk a televízión megtekinteni. A Toshiba L2 és W2 sorozatú tévéket Dolby Digital Plus hangrendszerrel látták el, mely csökkenti a tömörített formátumú hangfájlok interferenciáját.

Toshiba W2 Led tv

MHL – mobiltelefonok egyszerű csatlakoztatása a tévéhez

A telefonokba épített kamerák minőségének emelkedésével, valamint a microSD memóriakártyák kapacitásának növekedésével egyre többen használják mobiljukat elsődleges videokameraként vagy fényképezőként. Gyakran gondot okoz ezen videók és fényképek széles körben történő bemutatása. A probléma megoldását az MHL technológia kínálja. A telefon egyetlen kábellel közvetlenül a tévékészülékhez csatlakoztatható. Az L2 és W2 sorozat minden tagja támogatja az MHL szabványt.

Éles képek még sportközvetítésekben vagy akciójelenetekben is

A Toshiba tévé modelljeit továbbfejlesztett AMR (Active Motion & Resolution) grafikus feldolgozóegységgel látta el, mely optimalizálja a képminőséget olyan esetekben is, amikor a gyors mozgások (például sportközvetítések) elmosódást okoznának. Ez az alkalmazott LED LCD TV technológia egyik legnagyobb problémát okozó tulajdonsága volt. Az AMR emeli a kép minőségét és nagy képfrissítési sebességet eredményez. A Toshiba L2 és W2 sorozatú modelljei az európai boltokban 2013 március végétől kaphatók.