Futura formálható olasz design bútorok

Luigi Recalcati 1927-ben született Milánóban, 1959-ben egy mechanikus kanapéval nyerte el első ipari szabadalmi díját. Azóta becslések szerint ezer szabadalma van, mely a bútorgyártáshoz köthető. Célja a kezdetektől fogva az volt, hogy tetszetős, kényelmes, multifunkciós  kanapékat gyártson, mely javítja az emberek életminőségét.

Futura Le Vele forgatható kanapé és ágy

Termékei lényegesen felülmúlják az ülőbútor klasszikus definícióját, és elavult kinézetét. Az alakváltoztató bútorok illeszkednek személyes szükségleteinkhez, társasági életünkhöz, másodpercek alatt ággyá alakíthatóak váratlan vendég érkezése esetén.

Futura Volage sofa kanapé

A Futura márkanév alatt 17 dizájner által tervezett kanapék egyensúlyt teremtenek a szépség és funkcionalitás között, megadva a lehetőséget, hogy mindenki a saját elképzelése szerint pihenhessen. Ülve, lábat megemelve, hátradőlve, Madam Recamier pózban vagy teljesen fekve. Magas támlából alacsony, ülésből lábtartó, állítható dőlésszögek, magasságok, tekintetirányok. Minden lehetséges a jövő bútorával a jelenben. Győződj meg róla személyesen az Art of Home budaörsi lakberendezési áruházában.

Futura Le Vele forgatható kanapé és ágy

Futura Game Sofa ággyá alakítható kanapé

Forgalmazza:

Art of Home Lakberendezés

2040 Budaörs, Építők útja 2-4.

www.artofhome.hu