Lakberendezés előtt álló ház, vagy lakástulajdonosoknak gyakran okoz fejtörést, hogy bár megvan a bútorra szánt összeg, de vajon hogyan lesz ebből stílusos és egységes otthon. A többféle helyiségbe is egyszerre tervező bútorgyártó cégek ilyenkor lépnek a képbe és adnak komplett megoldásokat. A Bono Design által képviselt Colombini is ebben szakértő. Egyszerre ad szép, és jól használható bútort, és egy rendszert az otthonon belül, ahol színben, anyagban, és formákban is garantálja az egységet.

Nappali bútoraira többféle elrendezés jellemző. A rendkívüli elemválaszték alapján a 3D látványterveken néhány kattintással fel lehet építeni a kívánt végleges verziót. A rendelkezésre álló helyiség méreteinek ismeretében optimálisan alakítható ki a bútor elrendezés. Bono Design a legegyszerűbb összeállításoktól kezdve komplett könyvtárszobákig tud adni megoldásokat. Összeállításunkban most a könnyedebb, kisebb tárolókapacitású mutatós nappalikból válogattunk.

A válogatásból is kitűnik, hogy az elemek sokféle színben érhetők el. Az élénk színek megjelenése a lakberendezési trendekben tovább bővítette a választható színpalettát. Mint ahogyan nincs két egyforma sakkparti sem, úgy nincs két egyforma Colombini nappali sem, hiszen a  bútorelemek is teljesen az egyéniségünkhöz igazíthatóak. Tekintse meg nappali bútor ajánlónkat, és látogasson el bemutatótermünkbe egy izgalmas közös tervezésre!

Colombini nappali bútorok

Modern olasz nappali bútor

Bono Design Kft. Olasz nappali bútor variáció

Colombini fehér nappali bútor

Olasz magasfényű nappali bútor

Barna és fehér nappali bútor olasz design

Bono Design nappali szekrény

Nappali szekrény Budapest

Taupe modern olasz nappali szekrények

Fiatalos variálható nappali bútor Colombini

Bono Design Lakberendezés
Colombini bemutatóterem

Címünk: 1036 Budapest, Bécsi út 81.

Telefon:  06-1 240-0242
Mobil: 06-30 22-32-120
Email: info@bonodesign.hu

www.bonodesign.hu

Nyitva tartás:
H-P: 10:00-18:30 - Szombat: 10:00-13:30

Bono Design Kft. Budapest