Ez valami egészen más a relax bútorok világában.

Sötét bőr Re Vive relax fotel

De mi is az ülés maga? Viselkedésünk egy passzív állapota. De nem mindegy, hogy mi képviseli, és mi adja meg számunkra az igazi kényelmet. Egy annak mondott bútor, vagy ha maga a testünk tud egy bútorban kényelmes pozíciót felvenni. Ilyenkor pihenni és feltöltődni szeretnénk a lehető legrövidebb idő alatt, nem csinálni semmit, kikapcsolni és csak pihenni.

Re Vive fotel ottománnal lábtartóval

Fehér bőr Natuzzi Re Vive fotel

A Re-Vive fotel egyfajta interaktív kapcsolatot teremt a testünkkel, annak minden elmozdulását leköveti. Alkalmazkodik attól függően milyen formában szeretnénk pihenni. Kényelmesen elnyúlni, vagy éppen felhúzott lábakkal szeretnénk egy kedvenc pózban lazítani. A fotel lehetővé teszi a kényelmes fekvést, a könnyed előre, és hátradőlést, a rugalmas oldalra dőlést, a forgó mozgást, mindezt egy előre-hátra billenő ottomán, azaz lábtartó segítségével.

Re Vive fotel relax állásban

Re Vive Queen fotel

A bútort innovatív szerkezeti elemek jellemzik, mint a flexibilis háttámla, a dinamikusan előre-hátra mozgó kartámaszok, amit egy masszív csillag alakú talp támaszt meg négy irányból nagy teherbírással. A relax fotel 2 méretben, egy magasabb és terebélyesebb King, és egy alacsonyabb háttámlájú és kisebb méretű Queen változatban rendelhető.

Re Vive Natuzzi fotelek

Re Vive férfias színekben

Re Vive fotel a Natuzziban

Re Vive relax fotel színek

A kárpitozás típusától függően - a varrások, szabás vonalak szerint tűzött ülőfelülettel,
varrott díszítéssel, vagy teljesen homogén felülettel -  jelenleg nyolcféle változatban kapható a Re-Vive fotel: Quilted, Linear, Tailored, Club, Casual, Suit, Lounge és Wing típusmegjelöléssel, számos színben, kiváló minőségű bőr és szövet kárpittal kapható.

Nézd meg rövid inspiráló videónkat is!

 

Natuzzi Italia - MAXCity


Natuzzi logo

2040 Törökbálint, Tópark u. 1/a. Térkép

Első emelet, 128-as üzlet.

Telefon: +36 23 510 648

www.natuzzi.hu