Bármi is legyen a válaszod, a lényeg mindig az, hogy a számodra otthonos és meghitt környezetet teremtsd meg, legyen az minimál vagy akár eklektikus.

Home office berendezési tárgyak

Hogy ha te éppen a saját stílusod keresed és nem tudod, milyen irányba indulj el, van pár alapdarab, amelyek önmagukban is, de sok-sok szuper dekorral karöltve is megállják a helyüket. Most mutatunk pár Jolly Jokert a DODO.HU kínálatából, amelyek számos otthonban helyet kaptak - nem véletlenül!

Természetes és tömörfa bútorok

Fa bútorok a természetességért!

Nem is kezdhetnénk mással összeállításunkat, mint tömörfa bútorokkal és kiegészítőkkel. Tömörfa kategóriában többféle fa alapanyag közül is választhatsz, amelyek leginkább színűkben és mintázatukban térnek el. Az egyik legnépszerűbb az indiai rózsafa, ami a DODO.HU-nál is tarol! 

Rózsafa tv szekrényMAKASSAR rózsafa TV szekrény

A fa bútorokban az a jó, hogy sajátos színviláguk és egyedi mintázatuk van, amit természetességük miatt bármilyen színvilággal és stílussal kombinálhatsz. És itt a kulcs: a természetesség! Rendszerint sokkal otthonosabb egy olyan lakás, ahol minél több fa bútor van, sokkal “melegebb” lesz tőle a légkör. Egy gyönyörű, letisztult étkezőasztal vagy egy rózsafa dohányzóasztal remek választás lesz, főleg ha azonos fából készült darabokat választunk egy helyiségbe! A DODO.HU webshopján több termékcsaládot is találsz, amiből berendezheted nappalid, étkeződ, hálószobád és az irodád is.

Fémes csillogás

Ha te viszont kevésbé robusztus, sokkal inkább valamilyen elegáns darabot keresel, akkor a fém kiegészítőket ajánljuk. Legyen az egy rosé gold lerakóasztal a kanapé végében, egy hatalmas állólámpa vagy épp egy csinos, ezüst dísztál a komód tetején, mind-mind visszafogott csillogással fogja feldobni az enteriőrt.

fém dohányzóasztalOPTIK ezüst dohányzóasztal

A fémek egyébként is nagyon nagy trendnek számítottak az elmúlt években a lakberendezésben, főleg az ezüst és a rosé gold színek. Az extrémebb arcok nagy mennyiségben is alkalmazhatják őket, de ha csak 1-1 darabot helyezel el, már akkor is nagyon sokat dob az összképen. Sokkal inkább érdemes egy kisebb bútordarabban vagy dekorációban gondolkodni fémek esetén.

Extra tipp: vidám puffok

Kétségtelen, hogy a DODO.HU legnépszerűbb kiegészítői közé tartoznak a modern puffok. Többféle stílus és színvilág közül választhatsz és csak rajtad áll, hova helyezed el: a nappaliba, a hálóba vagy mondjuk az előtérbe. A kötött puffok leginkább a skandináv stílus kedvelőinek, a bársony puffok pedig a modern és a glamour, illetve art deco stílus kedvelőinek készültek, de ettől független mindenhol meg lehet találni a helyüket.

DODO kötött puff
LEEDS menta színű kötött puff