Ez pedig vonatkozhat önmagadra és a környezetedre egyaránt!

És miért ne szereznél be 1-2 új bútort vagy kiegészítőt, amivel friss külsőt és új hangulatot varázsolhatsz otthonodba vagy akár az irodádba, hogy jobban érezhesd magad? A DODO mutat néhány szuper darabot, amelyek pillanatok alatt feldobják majd az enteriőrt! Most ráadásul 10% kedvezményt kapsz a HELLOAUTUMN kuponkóddal, ha 50.000 Ft felett vásárolsz!

Nappali őszies színben

Használd az ősz színeit!

Ha a lakberendezésben élénk színekről beszélünk, az ősz csodálatos, meleg színeit gyakran hajlamosak vagyunk elfelejteni, pedig a sárga-narancs-piros hármas árnyalataival kellemes és látványos légkört teremthetünk meg, ha megfelelő mennyiségben használjuk őket.

Sárga bársonykanapéCOZY VELVET sárga bársony sarokkanapé

A sárga különböző árnyalatai egyébként is évek óta népszerűek, viszont sokkal inkább a falak tekintetében. Míg évekkel ezelőtt a napsárga szín volt a nyerő, ma már az okker vagy a mustársárga a sláger, amivel valóban nehéz mellélőni. Nagyon jól áll neki a világosabb és a sötétebb környezet is, ezért csak rajtad múlik, hogyan alkalmazod. Válassz egy gyönyörű sárga kanapét, egy fotelt vagy egy csini narancspuffot és új élettel töltik majd meg a teret. 

Puff tárolóval
REVMIRA narancssárga 2 részes tárolós puff

Dekorációkkal a kuckós hangulatért!

Ha viszont te inkább a kiegészítők és dekorációk irányába indulnál el, akkor érdemes beszerezned egy puha pamut takarót vagy néhány díszpárnát, nagyon jól fognak mutatni együtt. Arról nem is beszélve, hogy fokozzák a hűvös, őszi esték kuckós érzetét és sokkal jobban fog esni a munka utáni megérkezés és pihenés egy könyvvel vagy egy pohár borral a kezedben.

Őszi színekkel párnák

A skandináv stílus egyik jellegzetes darabja a báránybőr szőrme, ami nagyon jól illik az őszi (és a téli) hónapokhoz is. Nemcsak egy piha-puha kiegészítő, hanem gyönyörű is, amiből árad a minőség. Egy kanapé karfáján vagy éppen a szék ülőfelületén is tökéletes helye lesz, csak a kedvedtől függ, éppen hova helyezed el.

Pad és szőrme dekoráció

A fenti tippek és ötletek önmagukban is tökéletesen alkalmazhatók, de együtt is olyan atmoszférát varázsolnak, ami támogatni fogja az őszi megújulást és felfrissülést. Nem kell nagy dolgokra gondolni, elég néhány apróság, hogy máshogy érezd magad, hiszen egy új használati vagy dekorációs tárgy egyébként is feldobja az embert!

És ne feledd, most tart éppen a DODO őszi akciója, amely során 50.000 Ft feletti vásárlás esetén 10% kedvezményt kapsz, ha használod a HELLOAUTUMN kuponkódot!