Bútorok és lakberendezés fenntartható forrásból

Számtalan olyan kisebb-nagyobb dolog van, amelyekkel átalakíthatjuk a minket körülvevő közvetlen környezetet és természetessé tehetjük azt, hiszen egyre több lehetőség és termék áll rendelkezésünkre, ha ezt az irányt szeretnénk erősíteni. Otthonunkat is könnyedén felturbózhatjuk a természetesség jegyében, ebben most a DODO HOME bútorai lesznek a segítségünkre!

Lakberendezés fabútorokkal - DODO Home

Ma már számtalan természetes és a környezetbarát alapanyagból készült bútorból és berendezési tárgyból választhatunk, úgyhogy alapvetően nincs nehéz dolgunk, ha ezen a vonalon akarunk elindulni. Nemcsak nagyon szépek, hanem nagyon egyediek és mutatósak is, ezért ha Te éppen bútorválasztás előtt állsz, akkor is őszintén ajánljuk ezeket a darabokat.
 
Elsősorban a tömörfa bútorokat soroljuk ebbe a kategóriába, de környezetbarát alapanyagnak számítanak a különböző újrahasznosított anyagokból, üvegből vagy fémből készült bútorok is.
 
Skandináv stílusú lakberendezés
 
Sokkal hangulatosabb egy olyan lakás, amelyben természetes alapanyagokból készült bútordarabok vannak túlsúlyban, hiszen otthonosabb érzetet keltenek és sajátos atmoszférát teremtenek. Valóban olyan érzetet keltenek bennünk, mintha közelebb lennénk a természethez és ez általában pozitív hatást is gyakorol az emberek közérzetére. A fából készült bútorok előnye, hogy nagyon hosszú élettartamúak lehetnek és rendkívül időtállóak, még akkor is, ha nem ápoljuk őket rendszeresen. De ha kellő időt és figyelmet fordítunk rájuk, nagyon sokáig díszíthetik otthonunkat. Megfelelő ápolószerekkel nagyon szépen karbantarthatók és pontosan olyan csodásak lesznek néhány év múlva is, mint amikor megvettük őket.
 
Tömörfa asztal és étkezőpad
 
Egy tömörfa étkezőasztal, polc vagy asztalka már önmagában egy igazi esztétikai élmény, de ha több egymáshoz illő fa bútort is beszerzünk, és például így rendezzük be nappalinkat vagy étkezőnket, semmivel sem összehasonlítható atmoszférát teremthetünk. A fa bútorok használata egyébként is sokkal otthonosabbá teszik a lakást, főleg ha egyéb természetes elemmel vesszük körbe az összképet.
 
Tömörfa dohányzóasztal és lerakóasztalWILD tömörfa lerakóasztal

Ma már számtalan gyönyörű darab közül választhatunk, nemcsak bútorok tekintetében, de egy gyönyörű fa tál vagy egy skandináv stílusú dohányzóasztalka is remekül kiegészítheti az enteriőrt!
 
Tömörfa gyümölcsöstál
 
Másik előnye, hogy a fa naturális színe és anyaga miatt nagyon jól köréépíthetünk bármilyen színt - legyen az élénk, pasztell vagy éppen monokróm. A fa mellett nagyon jól mutat a türkizkék vagy a sárga is, de feketével vagy fehérrel is tökéletesen párosítható.
 
Fa bútorok mellett a üveg, kő vagy fém bútordarabokkal is tarkíthatod otthonodat, hogyha fontos számodra a környezetbarát termékek használata. Nappalikban rendszeresen jelennek meg üvegből készült dohányzóasztalkák, amelyek visszafogottan vonják magukra a figyelmet.
 

Hajlított üveg dohányzóasztal - Ghost
GHOST üveg dohányzóasztal 

Bármilyen természetes és környezetbarát anyagból készült bútor mellett dönts, biztosan otthonod egyik fénypontjává válik. Böngéssz a DODO HOME öko kollekciójában és találd meg kedvenceidet!