Már tart a SALE EKSTRAORDINÆR! Fedezd fel a kihagyhatatlan ajánlatokat a nappaliba, az étkezőbe és a hálószobába, és adj egy kis dán egyéniséget otthonodnak, még ma!

Januári BoConcept akció

Kezdd stílusosan az új évet legkelendőbb modelljeinkre vonatkozó exkluzív ajánlatokkal! Használd ki személyre szabható dizájnjaink előnyeit, és alkosd meg álmaid darabját kedvezőbb áron! Válaszd ki az ideális színt, anyagot és konfigurációt, amely illik az otthonodhoz, és tükrözi személyiségedet!

Válogatás az aktuális ajánlatokból:

Hauge étkezőasztal: A vékony, elegáns és időtlen megjelenésű Hauge étkezőasztal mesterien ötvözi a dán funkcionalitást és formát. 

Étkezőasztal dán design

Modena kanapé: Az organikus formák és a minimalista vonalak alkalmi, kortárs megjelenést eredményeznek. A Modena kanapé kényelmes hangulatot áraszt, ami üldögélésre csábít az egyedülállóan kényelmes ülőhelyen. Az elegáns dizájnrészletek emelik az általános megjelenést, és a puha kényelemmel együtt olyan ülőbútort alkotnak, amely gyorsan a kedvenc pihenőhelyeddé válik.

Kanapé akció

Carmo kanapé: A modern Carmo kanapé igazi sikerdarab. Kockaszerű megjelenését tökéletesen hangsúlyozzák az exkluzív díszítőszegélyek. Ne tévesszen meg a szögletes vonalvezetés, ezen a kanapén üldögélni egy valóra vált álom. Helyezd magad kényelembe a családod körében, vagy sajátítsd ki ezt a tágas, háromszemélyes kanapét!

Zöld bársony kanapé akció

Alicante étkezőasztal: Tapasztald meg a teljes szabadságot, amikor az elegáns Alicante étkezőasztalhoz ülsz. A lebegést idéző, szép kialakítás könnyed és harmonikus bútordarabot biztosít, amely feldobja étkeződet.

Étkezőasztal akció

Várunk szeretettel bemutatótermeinkben, ahol bútorválasztás előtt lakberendezési tanácsokkal is ellátunk.

Magyarországon két BoConcept üzlet található, az egyik az Óbuda Gate irodaházban, 1023 Budapest Árpád fejedelem útja 26-28 száma alatt, illetve a másik a MaxCity Lakberendezési Bevásárlóközpont 1. emeletén. Cím: Törökbálint, Tópark utca 1/a. 

BoConcept logo
www.boconcept.com/hu-hu