A Budapestre látogató vendégek egyre nagyobb számban választják az otthonos és gyakran különleges belsőépítészeti megoldásokkal kialakított lakásokat. Egyedi hangulatot nyújtanak és egészen más élmény innen nekivágni a városnak, mint egy szállodából. Pascal Rita a Pascal Home Design tulajdonosa egy saját ingatlanfejlesztési projekt keretében ebből a földszinti, udvarra néző belvárosi lakásból a lehető legtöbbet hozza ki.

Az eredeti előnytelen elrendezést felszámolva nyílt meg a tér, aminek az azonnal szembeötlő látványeleme az épített galéria. A fából ácsolt változat szóba sem jött, a nagy belmagasság egy stabil beton alapokon álló galéria kialakítását tette lehetővé.

A fény az emeltre az egyedi készítésű nyitható ablakú, valódi üvegre emlékeztető ipari plexi lapokon át érkezik. Alatta bőséges hely maradt egy kanapénak és egy kényelmes konyhának. Az egyedi lézervágott R56 feliratú lámpa jól megvilágítja ezt a sarkot. Rita egyedi kézjegye minden fürdőszobán tetten érhető. Ez az a terület, ahol mindig történik valami  meghökkentő, valami szokatlan, amitől a funkció mellé nem mindennapi dekoráció kerül. Ebben az esetben szuperhős képregények elevenednek meg a zuhanyzó falán és Wonder Woman társaságában moshatunk fogat. Még több érdekes és igényes lakás a Pascal Home Design weboldalán.

Pascal Home Design logo

Web: www.pascalhomedesign.hu

Telefon: +36 (70) 941 2570