Galériázott budapesti Airbnb lakás

A Pascal Home Design fő tevékenysége olyan saját fejlesztésű projektek megvalósítása, ahol egy ingatlan minőségi otthonná vagy szálláshellyé válik, amelyben az ott lakók átlagon felül érezhetik magukat. Ezek az ingatlanok elsősorban belvárosi, frekventált helyen találhatók. Legtöbb esetben felújítást, átalakítást igénylő ingatlanok, amik teljeskörű korszerűsítés után nyerik el végleges megjelenésüket.

Az ingatlanok gyakran funkciójukban is változnak. „Gyakori, hogy egy nagyobb lakásból több kisebbet alakítunk ki, felcseréljük a funkciókat úgy, hogy élhetőbb tereket kaphassunk. Ezek az ingatlanok többnyire rövidtávú kiadásra készülnek.” - meséli Pascal Rita lakberendező és otthontervező. Egy ilyen projekt a tervezéstől a kulcsrakész kivitelezésen át, a teljes berendezésig tart. A berendezett ingatlan magába foglalja a konyhabútort, a fürdőszoba berendezést lakberendezési kiegészítőket, háztartási eszközöket, ágyneműt, törölközőt kisgépeket. A teljes felszerelésnek köszönhetően az utolsó kiskanál is a helyére kerül. A tulajdonosnak csak birtokba kell venni, és máris élvezhetők a különleges belső terek. A tejleskörű tervezésre és kivitelezésre nagy az igény a megrendelői körökben mert a befektetők ezzel nem kívánnak foglalkozni, de szívesen bízzák tapasztalt és rutinos szakemberekre. 

„A Pascal Home Design védjegye, hogy nálunk minden lakás egyedi designt kap. Nagy hangsúlyt fektetek a dekorációra, az egyedi plakátokra, poszterekre, tapétákra, és igyekszem minden lakásba mást-mást megálmodni. Az évek alatt a stílusom már kialakult, és nagy örömömre, a megrendelők ez alapján keresnek meg. Az Airbnb felületén az apartmanok kimagasló értékeléseket kapnak, ahol mindig megemlítik a design-t. Kell ennél jobb visszaigazolás?” 

Válogatás a Pascal Home Design elkészült lakásaiból: 

Airbnb lakás különleges galériával

Fürdőszoba rajzolt dekorációval Pascal Home

Egyedi faldekoráció nappaliba

Hálószoba egy Airbnb lakásban Budapest

Tégla és betonfal várja a megszállókat

Belvárosi Airbnb lakás téglafal dekorációval

Egyedi huzalos nappali szekrény

Papagáj mintás tapéta

Egzotikus hangulatú Airbnb lakás

Egyedi tervezésű fürdőszoba Pascal Home Design

Budapest térképes Airbnb lakás

Pascal Home Design logo

www.pascalhomedesign.hu

Telefon: +36 (70) 941 2570