A bukaretsi Miso Architect ezt a lakást a modern belső terek kedvelőinek készítette, a részletekre való  odafigyeléssel és kifinomult ízléssel. Mivel a lakás a román főváros egyik nívós negyedében található, így magasak voltak az elvárások, még akkor is, ha a lakást alapvetően bérlőknek szánják.

- Olyan funkcionális, kiegyensúlyozott és sokoldalú teret kívántunk létrehozni, amely alkalmazkodik a jövőbeli felhasználók igényeihez - hangsúlyzta Sorana vezető belsőépítész.
- A modern stílust választottam a koncepciómba, semleges színekkel, a kék színt minden térben kontrasztként használtam, kezdve a nappaliban a kanapéval és a fotelekkel. A világítótestekben található kerek formák, a kiválasztott bútordarabok és a dekorációk, valamint az egyedi bútorok bronzbetétei lenyűgöző csillogást hoznak az otthon minden részébe.  Mivel a tulajdonos a prémium bérlői ügyfélkört célozta meg, úgy döntöttünk, hogy leküzdjük a tipikus „bérleti” dizájn korlátait, és valami egészen ütőset és látványosat alkotunk. 

Miso Architect logo

Miso Architects 

www.misoarchitects.ro

www.facebook.com/misoarchitects

Telefon: +40 728 147 377 - Sorana Leru