A 150 m2-es családi ház Nagykovácsiban található. A középkorú házaspár elképzeléseinek középpontjában a modern art deco stílusjegyek és a klasszikus elegancia álltak. A TimeLessDesign tervezőpárosa Sinkovics Viktória és Csendes-Kálmán Szilvia most nagy terek kialakításával mutathatta be tehetségét. A tervezési folyamat során főként az exkluzivitásra, a gazdag textúrákra és a geometriai mintákra helyezték a hangsúlyt. Az elegáns bútorok, a fényes, sok helyen arany színű felületek és a magas minőségű kiegészítők lenyűgöző látványt nyújtanak, ugyanakkor modern és kényelmes környezetet teremtenek. A korszakra jellemző pompa ugyanakkor modern jelleg izgalmas egyvelege jelenik meg a látványterveken. Az onyx minta kőburkolatokon és tapéta formájában is elérhető. Az arany szín a térelválasztó elemeken, a tükrön, a lámpákon és a fürdőszobai szanitereken is megtalálható. 

A 3D látványtervet készítette: REC - www.realestatecommunication.hu


Beszerzési forrás ajánló:

Art & Deco Contemporary

Art & Deco logo

Üzletünk szeretne több lenni, mint csupán egy lakberendezési cikkeket és bútorokat áruló üzlet. Célunk az általunk képviselt két stílusirányzat kedvelőinek és ezekkel dolgozó tervezőknek olyan forrása lenni, ahol a kiválasztott minőségi angol, olasz és holland bútordarabokhoz, kiegészítőkhöz, lámpákhoz függönyt, bútorkárpitot, parkettát és tapétát is ajánlunk. Szeretnénk egy sajátos életérzést közvetíteni, olyan teljes lakásberendezést kínálva, melynek minden darabja harmonizál és melyben fontos szerepet kap az egyediség.

www.artanddeco.hu

Telefon: +36 30 8658432
Email: artanddeco16@gmail.com
facebook.com/artanddecolakberendezes/


 

Beszerzési forrás ajánló:

Lunett Design Webáruház

Lunett Design logo

A Lunett Design olyan egyedi és modern bútorokat és lakberendezési tárgyakat kínál, amelyek minden otthon ékességei lehetnek, legyen az egy szemet gyönyörködtető tükör, lámpa vagy képkeret. Célunk, hogy minden otthonba csempésszünk egy kis eleganciát és csillogást, kezdve a nappalitól a konyhán át.  Szeretnénk nap mint nap arra inspirálni, hogy a környezetedet csodaszép köntösbe bújtasd! Webáruházunk választéka csupán egy kis része a tőlünk rendelhető termékeknek. Amennyiben az általunk képviselt stílus közel áll hozzád, de nem találod a megfelelő terméket webshopunkban, írj nekünk bizalommal és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy megtaláljuk Neked amit keresel! 

www.lunettdesign.hu

Telefon: +36 30 5625455
Email: lunettdesign@gmail.com
facebook.com/lunettdesign


 

A TimeLessDesign tervezői:
Sinkovics Viktória és
Csendes-Kálmán Szilvia lakberendezők

logo

TimeLessDesign

www.timelessdesign.hu

info@timelessdesign.hu

    + 36 20 565 0506  + 36 30 526 5000