Holland Pázsit

Arctic Supreme műfű - A leghűvösebb pázsit a piacon

Termék kód: HP18


Arctic Supreme műfű - A leghűvösebb pázsit a piacon

Arctic® kollekciónk a legmenőbb, leghűvösebb találmányunk, mióta műfüvet használunk. A természetes fűtől eltérően, a szokásos műfüvek egy szép és meleg nyári napon nagyon felmelegedhetnek . De nem az Arctic® szabadalmaztatott termékei! Az Arctic termékek, speciális anyaggal vannak bevonva, amelyek a természetes fűhöz hasonlóan felszívják az eső vizet, vagy az éjszakai harmatot és fokozatosan párologtatják ki napközben. Így tartva hűvösen a pázsitot! A legnagyobb áttörés és minden bizonnyal az egyik legprofibb fejlesztés ebben az évtizedben.

Az Arctic® SUPREME egy luxus színvonalú, 40 mm-es szálhosszúságú pázsit, amely az egyik legnépszerűbb szálmagasság kínálatunkban. A magas szálhossz és a sűrű szövés kombinációja biztosítja a műfű tartósságát, a gazdag, igényes megjelenést, amely féltékennyé teszi szomszédaid!

Az Arctic® hőmérséklete a nap intenzitásától függően 15-25% -kal lehet alacsonyabb, a hagyományos műfüvekhez képest. A legjobb dolog az, hogy hűtési tulajdonságát évekig megőrzi. Amellett, hogy hűvös, az Arctic® termékeink rugalmasak, elegánsak, jó tapintásúak és nagyon jól néznek ki.

Fűszerkezet
100% PE monofil PP gyökérzóna

Teljes súly
2190 gr / m2

Fűszálmagasság
40 mm

Fűszálsúly
1780 gr / m2

Teljes magasság
42 mm

Hasonló termékek