Ennek az új Szalonnak az arculattervezése öröm volt számunkra. A tervezés a külső homlokzat megálmodásával indult. Az egybefüggő portálszerkezetet úgy terveztük meg, hogy annak színei, stílusa hangulata már tükrözze az üzletbelsőt és harmonikusan illeszkedjen hozzá az átláthatóság miatt.

Az alaphangulatot meghatározó szürke, fekete és rose színekre építettük fel az új arculatot, mely az üzlettérben is több helyen megjelenik. A bejárati részhez elegáns ékszerszigetek kerültek, melyeket a mögéjük helyezett monumentális ékszerfotók díszítenek. Szintén a bejárathoz helyeztük el a designban azonos kassza egységet. Az üzlettérnél fontos szempont volt a kiszolgálópult maximális hosszúságú elhelyezése. Az ékszerszalont meghatározó új arculat a kiszolgálópult geometrikus, gyémánt csiszolásra emlékeztető motívuma adja.

A pult mögötti lebegőpolcok a gyűrűk és gyűrűpárnáknak tárolására szolgálnak. Fölötte a különleges keretbe foglalt tükör szolgálja a próbált termék megtekintését. A várakozó vendégek a rövidebb pult mögött egy design falburkolatú falfülkébe rejtett led tv-n nézhetik az üzlet kínálatát. A vendégtér középpontjában egy tükrös álmennyezeti elem és a központilag elosztott függesztett design lámpatestek állnak.

Ebbe a térben került két elegáns fotel is az esetlegesen vendégekkel érkező személyek részére. Egy arculattervezésnél minden apró részlet fontos, ezért a radiátorokat stílusban azonos hangulatú radiátortakarókkal láttuk el. Az üzletbe érkezőket vagy távozókat és az ülve várakozókat diszkréten egy dekoratív üveg térelválasztóval szeparáltuk el egymástól. Fontos szerepet kaptak a fények is, mert egy ilyen üzletnél speciális üzlettér világítás szükséges, hogy a kínált termékek is megkapják a szükséges megvilágítást. Összességében egy fiatalos mégis elegáns hangulatban fogadhatják vendégeiket a Tulajdonosok.

DD Interior Belsőépítészeti Stúdió

DD Interior logo

 Dóró Judit - Belsőépítész, lakberendező

   www.dorolakberendezes.hu

Telefon: +36 30 255-2479

Dóró Judit lakberendező

Látványtervek és szöveg: Dóró Judit - Render képek készítése: Dotdesign

A tervek minden egyes részletei szerzői jog védelme alatt állnak és a DD Interior Studió tulajdonát képezik!