Elegáns luxus Nappali DD Interior

Az alaprajz kialakításánál figyelembe vettük az aktuális trendeket és egy vezető beosztású ember szokásait, legfontosabb szempontjait, igényeit. Ezek alapján létrehoztunk egy tágas és világos előtéri egységet sok tároló funkcióval. Ebben a térben helyeztünk el egy exkluzív és elegáns, falfülkében elhelyezett ülő és konzol egységet. Ez a nívós megoldás a bejárati vendégfogadást teszi emelkedetté.  Ennek a térnek egy félre eső részében található egy vendégszoba külön wc-vel. A viszonylag keskenyebb bejárati csatorna egy hatalmas téregységbe torkollik, ahol fő helyet kapott a nappali vendégfogadó szekciója. Ebből a térből két irányba haladhatunk tovább. Egyfelől egy nyugodtabb és zavartalan részébe a lakásnak, ide helyeztük az elvonulós olvasó sarkot, szófával, minibárral. A nappali térből másik irányba pedig eljuthatunk a konyha-étkezőbe vagy a hálószobai lakosztályba.

Kandalló a látványterveken DD Interior

Lounge szoba DD Interior

Luxus lakberendezés a nappaliban DD Interior

A nappali teret egy áttört design térelválasztóval szeparáltuk el konyha-étkező egységtől. A nappali blokk különleges és egyben meghatározó design elemei az íves szófa és egy egyedi ülőke a kandalló mellett. A hatalmas egybenyíló légteret mennyezeti design betétekkel foglaltuk egységbe, ami egységesen vonul végig ezeken a tereken. Innen gyönyörű kilátás nyílik a Bazilikára. Stílusát és hangulatát tekintve egy loftosabb férfiasabb hangulatot alakítottunk ki nemzetközi trendek elemeivel. Színeben a földszínek, szürke, barna kiegészítve kevés bordóval és naranccsal dominálnak. Ez a téregység alkotja az ingatlan nagyobb részét, melynél a fókuszpont a nyüzsgős társasági életre valamint a hosszútávú bérbeadásra irányult. Ezek alapján jöttek létre az új alaprajzi funkciók és a berendezések.

Konyha és étkező részben elszeparálva DD Interior

A manager lakosztály a lakás nyugodtabb, tájolási szempontból is kevésbé világosabb részére került. Ez az egység hasonlóan az előzőhöz egy tágas, egylégterű, szintén a mai trendek alapján összeállított komplex funkciókat biztosító egység. Megtalálhatók benne a hálószoba-gardrób, fürdőszoba és a dolgozósarok funkciók, kényelmesen és szellősen elhelyezve egymástól. A térkomplexum különlegessége az egyes funkciókból történő átláthatóság, a dobogóra és térbe állított luxusfürdőkád, melyet egy geometrikus mintás térelválasztóval szeparáltunk el a hálószobai résztől. A lakosztály stílusa megmaradt modernnek, színeiben viszont a nappali térben lévő bordót egészítettük ki élénk napsárgával. 

Áttört design panelek mint térelválasztók DD Interior

Luxus hálószoba DD Interior

Luxus hálószoba térben álló fürdőkáddal DD Interior

 

A vendég szekció hangulata inkább egy nőiesebb irányt képvisel. Ebben a térben egy ágyazható kanapé került elhelyezésre. A dolgozósarok és ruhatárolási egység különlegessége, hogy a ruhásszekrény megjelenésre olyan, mintha a dolgozóblokk irattárolására szolgáló része lenne. Színei a bézs-arany-fehér így egy nagyon kellemes, hölgyek által is kedvelt hangulat jött létre. 

Vendégszoba kialakítása DD Interior

Vendégszoba egy másik nézetből DD Interior

DD Interior Belsőépítészeti Stúdió

DD Interior logo

 Dóró Judit - Belsőépítész, lakberendező

   www.dorolakberendezes.hu

Telefon: +36 30 255-2479

Dóró Judit lakberendező

Látványtervek és szöveg: Dóró Judit - Render képek készítése: Dotdesign

A tervek minden egyes részletei szerzői jog védelme alatt állnak és a DD Interior Studió tulajdonát képezik!