Elegáns nappali látványterv

A megrendelők a ház külső megjelenésével összhangban szerettek volna elegáns mégis fiatalos és időtálló letisztult belső tereket. A tervezés közel fél évig tartott, mert minden részletet aprólékosan ki kellett dolgozni ahhoz, hogy ilyen legyen a végeredmény. A homlokzaton megjelenő kőburkolattal összhangban a belső terekbe is behoztuk a ma is divatos és elegáns bézs-fekete összeállítást.

Már az családi ház alaprajzának kialakításában is részt vettünk, hogy a terek kellő mértékben kihasználtak legyenek a belsőépítészet szempontjából. Az alaprajzot a modern mai trendet követően módosítottuk, amit egymásba nyíló nagy és világos térkapcsolatok jellemeznek a közösségi élet helyiségeivel kiegészülve. Ebben a nagy üveg tolóajtók is segítettek, amik a szeparálhatóságban is szerepet kaptak.

Modern előtérAz előszoba két nézetből

Kortárs nappali

Luxus nappali olasz bútorral

A bútorok a legmodernebb trendet tükrözik, modernek, az arany szín használatával az eleganciára került a hangsúly. Kellő mennyiségű zárt tárolóbútor elhelyezésével kényelmes és komfortos lakásbelső jött létre. Ezek a bútorok hangulatban és stílusban is egységet alkotnak a designbútorokkal.

A látványért és az optimális mennyiségű fényért a különleges formatervezett lámpák felelnek. A designkonyha is pont olyan tágas és trendhű, hogy kényelmesen kiszolgálja egy mai modern háziasszony igényeit. A hangulatfények itt is fontos szerepet játszanak a terek megvilágításakor.

Minimál konyhabútor

Olasz design reggelizószék

Elegáns étkező

Látványtervek készítése

A hálószobák a ház hátsó, csendesebb részében kaptak helyet, ezzel is biztosítva a tökéletes pihenés feltételeit. A szülői háló traktus egy elegáns hármas térkapcsolat: a hálószobából nyíló gardróbon át juthatunk át az exkluzív fürdőszobába. A viszonylag nagyméretű háló részben kialakítottunk egy Tv nézős sarkot és egy szépítkező rész is. A beépített ágy pedig egyenesen ékessége lett a szobának.

Modern hálószoba ötlet

Vendégszoba dekoráció ötlet

Női gardróbszoba

A gardrób nyitott mégis elegáns. A fürdő rész extra megoldása a Tv fal mögé rejtett zuhanyzó egység és a hatalmas méretű fürdőkád. A gyermekfürdő fehér 3d-s falburkolata és az elegáns mosdópult tágassá teszik a viszonylag szűkebb teret. A vendégfürdőben is folytatódik az elegáns házra jellemző design kékesszürke színekben. A viszonylag kis alapterület ennél a fürdőszobánál zuhanyzós megoldást tett lehetővé.

Minimál fürdőszoba

Fehér falicsempe

Kőburkolat TV mögött

Fürdőszoba látványterv

High end fürdőszoba

Modern fürdőszoba bútor

Fali WC látványtervek

Egy gyönyörű, impozáns és minden részletében egyedi otthont kaphattak ismét Megrendelőim, amit már az építés előtt imádnak, mert a terv már a kezükben lehetett.

DD Interior Belsőépítészeti Stúdió

DD Interior logo

 Dóró Judit - Belsőépítész, lakberendező

   www.dorolakberendezes.hu

Telefon: +36 30 255-2479

Dóró Judit lakberendező

Látványtervek és szöveg: Dóró Judit - Render képek készítése: Dotdesign

A tervek minden egyes részletei szerzői jog védelme alatt állnak és a DD Interior Studió tulajdonát képezik!