A megrendelők a ház külső megjelenésével összhangban szerettek volna elegáns mégis fiatalos és időtálló letisztult belső tereket. A tervezés közel fél évig tartott, mert minden részletet aprólékosan ki kellett dolgozni ahhoz, hogy ilyen legyen a végeredmény. A homlokzaton megjelenő kőburkolattal összhangban a belső terekbe is behoztuk a ma is divatos és elegáns bézs-fekete összeállítást.

Már az családi ház alaprajzának kialakításában is részt vettünk, hogy a terek kellő mértékben kihasználtak legyenek a belsőépítészet szempontjából. Az alaprajzot a modern mai trendet követően módosítottuk, amit egymásba nyíló nagy és világos térkapcsolatok jellemeznek a közösségi élet helyiségeivel kiegészülve. Ebben a nagy üveg tolóajtók is segítettek, amik a szeparálhatóságban is szerepet kaptak.

Az előszoba két nézetből

A bútorok a legmodernebb trendet tükrözik, modernek, az arany szín használatával az eleganciára került a hangsúly. Kellő mennyiségű zárt tárolóbútor elhelyezésével kényelmes és komfortos lakásbelső jött létre. Ezek a bútorok hangulatban és stílusban is egységet alkotnak a designbútorokkal.

A látványért és az optimális mennyiségű fényért a különleges formatervezett lámpák felelnek. A designkonyha is pont olyan tágas és trendhű, hogy kényelmesen kiszolgálja egy mai modern háziasszony igényeit. A hangulatfények itt is fontos szerepet játszanak a terek megvilágításakor.

A hálószobák a ház hátsó, csendesebb részében kaptak helyet, ezzel is biztosítva a tökéletes pihenés feltételeit. A szülői háló traktus egy elegáns hármas térkapcsolat: a hálószobából nyíló gardróbon át juthatunk át az exkluzív fürdőszobába. A viszonylag nagyméretű háló részben kialakítottunk egy Tv nézős sarkot és egy szépítkező rész is. A beépített ágy pedig egyenesen ékessége lett a szobának.

A gardrób nyitott mégis elegáns. A fürdő rész extra megoldása a Tv fal mögé rejtett zuhanyzó egység és a hatalmas méretű fürdőkád. A gyermekfürdő fehér 3d-s falburkolata és az elegáns mosdópult tágassá teszik a viszonylag szűkebb teret. A vendégfürdőben is folytatódik az elegáns házra jellemző design kékesszürke színekben. A viszonylag kis alapterület ennél a fürdőszobánál zuhanyzós megoldást tett lehetővé.

Egy gyönyörű, impozáns és minden részletében egyedi otthont kaphattak ismét Megrendelőim, amit már az építés előtt imádnak, mert a terv már a kezükben lehetett.

DD Interior Belsőépítészeti Stúdió

DD Interior logo

 Dóró Judit - Belsőépítész, lakberendező

   www.dorolakberendezes.hu

Telefon: +36 30 255-2479

Dóró Judit lakberendező

Látványtervek és szöveg: Dóró Judit - Render képek készítése: Dotdesign

A tervek minden egyes részletei szerzői jog védelme alatt állnak és a DD Interior Studió tulajdonát képezik!