A közel 400 m2-es mediterrán stílusban épült három szintes ház belső tereit először funkcionálisan kellett átszervezi. Ez azzal járt, hogy tereket nyitottam egybe, funkciókat szerveztem át, hogy az ingatlan képviselje a mai kor emberének igényeit. A 10-20 éve épült ingatlanok fő jellemzői a kisebb és szűkösebb alapterületű helyiségek voltak. Ma már az egybefüggő és nyitottabb, többfunkciós világos terek a jellemzőek. A funkcionális átszervezés minden szinten indokolt volt, ezáltal az életterek sokkal modernebbek, jobban kihasználtabbak lettek. Tökéletesen igazodnak a ma elvárható igényekhez, és trendekhez.

A funkcionális változtatások után következett a Tulajdonosok, a család ízlésének és életvitelének megismerése, hogy mindezt a belső terekben is megjeleníthessük. A stílus fő vezérfonala a barnás árnyalatok konzekvens használata volt ami a minőségi anyagok használatával alkotnak elegáns belső tereket. A ház kialakítása nem szokványos, mert a főbejárat a pinceszinten helyezkedik el, innen jutunk fel a földszintre.   

Ezen a szinten alakítottam ki a szülői lakosztályt, több helyiség egybenyitásával és egy fürdőszoba kapcsolásával. Az emeleten három gyermek számára készült külön szoba és a gyerekek kaptak külön lány és fiú fürdőszobát. A belső design megalkotásánál a mai trend elemeit használva egy friss, modern, mégis elegáns kialakítású családi otthont kaptak Megbízóink.

Szerző: Dóró Judit

DD Interior Belsőépítészeti Stúdió

DD Interior logo

 Dóró Judit - Belsőépítész, lakberendező

   www.dorolakberendezes.hu

Telefon: +36 30 255-2479

Dóró Judit lakberendező

Látványtervek és szöveg: Dóró Judit - Render képek készítése: Dotdesign

A tervek minden egyes részletei szerzői jog védelme alatt állnak és a DD Interior Studió tulajdonát képezik!