Oroszország Kaluga régiójában járunk. Ivan Ovchinnikovnak és tervezőtársainak az volt az álma, hogy olyan moduláris hozzanak létre, amit teljesen kész állapotban a megrendelő azonnal átvehet és még aznap beépítheti a kiválasztott és előkészített helyszínen. Így nem kell további időt szánni a befejező munkálatokra, már csak a berendezés izgalmas lépései lesznek hátra. 

A legújabb modell a "TOPOL 27" elvezetést kapta. Minden funkciót egy modulba helyeztek el, így többé nem különálló blokkokból kell összeállítani a faházakat. A 27 m²-es alapterületen 5 funkció található: egy hálószoba, egy konyha, egy nappali, egy fürdőszoba és egy öltöző. Minimális területen maximálisan kényelem. A házat egy teherautó szállította a folyó partra, ahol már egy előkészített alap várta. 

A projektben környezetbarát és tartós anyagokat használtak, amelyek tartósak és alkalmasak a mindennapos használatra. A természetes színében látható belső tölgy furnért fekete, külső felületen is ellenálló fém elemekkel kombinálták. A padlóra kopásálló és hipoallergén Forbo Flotex anyag került. A nagy üvegablak harmonikusan összekapcsolja a belső teret és a természeti környezetet.

Építészek: Ivan Ovchinnikov, Olga Sandakova, Kirill Kazakov. Belsőépítészet: Anna Kandybovich
Gyártó: DublDom - www.dubldom.com/eu
Fotó: Ivan Ovchinnikov