Szany település Győr-Moson-Sopron vármegyében található Győrtől 45 kilométerre. 10 évvel ezelőtt a falu egykori agyaglelőhelyének kietlen területén, - ahonnan a Sárzó-Park elnevezés is ered - egy egészen új projekt kezdett szárba szökkenni. A 7,5 hektáros területen a tulajdonosok egy páratlanul szép rendezvényközpontot és szálláshelyet álmodtak meg, ami olyan élményeket tartogat az idelátogatóknak, amit sokáig megőrizhetnek az emlékezetükben. A mesterséges tóval és rendezett parkkal kiegészülő területen találjuk az impozáns főépületet, a hozzá kapcsolódó „pajta” stílusú rendezvényhelyszínt és van még további két faszerkezetes apartmanház is. 

Az épületek megtervezésére és a helyiségek berendezésére a győri székhelyű Ring Stúdió kapott megbízást. A közös munka eredményeképpen született meg a modern a klasszikus és a vintage stílusok mentén az az épületegyüttes, ami szemet gyönyörködtető ékköve lett a birtoknak. A felhasznált anyagok tekintetében a kő és a fa anyagok használata a meghatározó. Az egyedi asztalosmunkák során is nagy mennyiségű tölgy és diófa került beépítésre. A kövek egy része a tardosi kőbányából érkezett. A reprezentatív megjelenés kifinomult belső tereket sejtet, aminek a megjelenéséről a profi belsőépítészek gondoskodtak.

A főépületben 4 szoba található, amit szálláshelyként is le lehet foglalni. Ehhez kapcsolódik még két elszeparált faszerkezetes apartman jakuzzival felszerelve. A berendezés izgalmas eleganciájában szerepet játszanak a természetes színek, a pasztelles árnyalatok, helyenként erősebb kontrasztok alkalmazása kortárs stílusban. A kiváló ízléssel berendezett szobákban a minőségi anyaghasználat és jól összeválogatott bútorok adják az esztétikus megjelenés fő vonalát. Látványos dekorelem a sás mintázatú tapéta, de a főépület trópusi mintás változatai is tökéletesen illenek az alapkoncepcióba. A fürdőszobák és a mellékhelyiségek burkolatai is a legapróbb négyzetcentiméterig megtervezettek. A szobákhoz kapcsolódó teraszon üldögélve a csodás rendezett kertben gyönyörködhetünk. 

Mivel a Sárzó-Park egy rendezvényhelyszín is, így a főszerepet ezeken az eseményeken a kétoldalt teljesen üvegezett világos „Pajta” épület kapja. Egyre népszerűbb esküvőhelyszínné vált, hiszen távol van a várostól, rendkívül igényes minden részletében, ami garancia az önfeledt kikapcsolódásra. A világos lécezett tetőszerkezet alatt modern világítótestek gondoskodnak a fényűző megjelenésről. Az esküvőre érkezett vendégek az „amerikai stílusú” fehér székeken foglalhatnak helyet és élvezhetik a kiváló fogásokat a családtagokkal és a barátokkal együtt. 

A Sárzó-Park tulajdonosai szívvel-lélekkel alkották meg ezt a helyet. Nagy szeretettel várják mindazokat, akik céges rendezvényüket, születésnapjukat, esküvőjüket szeretnék itt megrendezni, de a kapu nyitva áll azok előtt is, akik csak a tó partján vagy a parkban szeretnének sétálgatni kikapcsolódva ebben a különleges természeti környezetben. - Fotók: Jancsó Gergely.

Sárzó-Park

Sárzó-Park rendezvényközpont

www.sarzopark.hu

Telefon: +36 30 399 5295

E-mail: info@sarzopark.hu

Cím: Szany, Szabadság utca 0180/15.