Az LG a hamarosan kezdődő IFA szakkiállításon mutatja be az európai piacra tervezett SIGNATURE konyhai berendezéseit. A csúcskategóriás, beépíthető konyhai eszközök kényelmet, eleganciát és fejlett technológiát kínálnak. 

LG konyhai gépek

LG integrált konyhai gépek

Az intelligens, beépíthető konyhai megoldásokból álló SIGNATURE portfólió Európa legnagyobb háztartási és fogyasztói elektronikai szakkiállításán egyedi kiállítási környezetben debütál: a szabadtéri bemutatót az LG standján kívül, a Messe Berlin nyári kertjében (Sommergarten) állították fel. Az informatív és interaktív kiállítási zóna egy nagyvárosi oázis úszó kertjét idézi fel, ahol a látogatók részleteiben is megismerhetik a SIGNATURE termékcsalád készülékeit.

A SIGNATURE KITCHEN SUITE konyhai termékcsalád új megközelítést képvisel az európai csúcskategóriás konyhai eszközök piacán. Európában a legtöbb konyha kompakt és praktikus kialakítású, így nagy az igény a teret hatékonyan és kreatívan kihasználó, beépíthető eszközök fejlesztésére. Az LG számára fontos, hogy berendezései versenyképesek legyenek a felső kategóriás, beépíthető konyhai berendezések szegmensében Európában, hiszen ez a kontinens számít a prémium háztartási eszközök egyik legerősebb piacának.

LG hűtőszekrény

A SIGNATURE konyhai portfólió termékei egyesítik magukban a kifinomult kézművesség stílusjegyeit, az innovatív dizájnt, a kiemelkedő teljesítményt, a könnyű használhatóságot és a prémium szolgáltatásokat. Ez az oka annak, hogy az LG az európai forgalmazás elindításában olyan olasz formatervezési szaktekintélyekkel működik együtt, mint a Valcucine és az Arclinea. Az együttműködésnek köszönhetően a SIGNATURE termékcsalád egyszerre képviseli a minimalizmus, a rejtett működés és az automatizálás koncepcióit. Az új portfólió tervezői odafigyeltek arra, hogy a termékek tökéletesen illeszkedjenek a már meglévő terekbe, miközben dizájnelemként és normál konyhai készülékként is szolgálnak. A SIGNATURE konyhai portfólió több stílusban lesz elérhető az elegáns, bútorokat idéző verzióktól a minimalista luxuson át a rozsdamentes acélfelületekig vagy a természetesebb, kortárs megjelenésig.

LG mosogatógép

A SIGNATURE konyhai eszközökkel különleges kulináris élményben lehet részünk. A teljes termékkínálat sütőből, indukciós főzőlapból, hűtőszekrényből, mosogatógépből, borhűtőből és egy presszó kávéfőzőgépből áll. A sütő modern pároló és légkeveréses funkciókkal rendelkezik: a ProHeat™ egyenletesen oszlatja el a hőt a sütőn belül, míg a Speed Clean™ gyors és könnyű tisztítást tesz lehetővé még a kifröccsent vagy odaégett ételmaradékok esetén is. Az LG a SIGNATURE termékkínálatot kibővítve idén először mutat be borhűtőket, falra szerelhető, üvegborítású sütőket és egy, forró gőzt alkalmazó, nagyteljesítményű mosogatógépet.

LG tűzhely

A SIGNATURE konyhai eszközök az okos wifi-csatlakoztathatóságnak köszönhetően teljes mértékben kompatibilisek az olyan mesterségesintelligencia-platformokkal, mint a Google Assistant vagy az Amazon Alexa. Az összekapcsolhatóság lehetővé teszi, hogy a felhasználók távolról végezzenek el feladatokat: például recepteket kereshetnek az olyan alkalmazások használatával, mint az Innit, a SideChef és a Drop; recepteket küldhetnek közvetlenül a sütőnek; távolról előmelegíthetik a sütőt és beállíthatják a megfelelő programot; de figyelemmel kísérhetik a konyhai eszközök működését is.

Retró gáztűzhely

Az IFA látogatói augusztus 31. és szeptember 5. között személyesen is megtekinthetik a SIGNATURE konyhai kiállítási zónát és az LG prémium beépíthető termékeit a Messe Berlin nyári kertjében.