Arezzo Design - Szaniterek és fürdőszobai kiegészítők webshopból

Arezzo Design szaniterek esőztetők, folyókák, modern és minimalista fürdőszobai kiegészítők. Válaszd az egyedi Arezzo formát webáruházból ingyenes kiszállítással az ország egész területére!

Elérhetőség:

Web: http://arezzodesign.hu
Cím: 1094 Budapest,, Ferenc tér 2-3. Térképen
Mobil: +36 30 247-50-09
info@arezzodesign.hu

Online bolt:
Házhoz szállítás:
Kártyás fizetés:

Miért mondana le a legmodernebb formákról és innovációkról, miközben nem szeretne vagyonokat elkölteni a sokszor túlárazott termékekre? Az AREZZO Design pont erre nyújt megoldást, hiszen minden termékünk a kiváló minőség és a legkedvezőbb ár egyvelege!

Jelenleg a webáruházban kapható termékkörök: Álló és függesztett wc és bidé, mosdók és mosdótálak, slim esőztető fejzuhanyok, zuhanyfolyókák, fürdőszobai kiegészítők mint a törölközőszárító, fogas, szappanadagoló, lecsapódás gátlós wc tető. Tekintsd meg folyamatosan bővülő termékeinket a webáruházban, vagy keresd meg a Hozzád legközelebbi Viszonteladói pontot!

AREZZO DESIGN Bemutatóterem

Cím: 1094 Budapest, Ferenc tér 2-3. | Nyitva tartás: hétköznapokon 9 - 17:30-ig.
Telefon: +36-30/219-4860 vagy +36-1/379-8892 
E-mail: bemutatoterem@arezzodesign.hu

Galéria

Cikkeink

Legyen a fürdőszoba is stílusos Arezzo design radiátorokkal!

Legyen a fürdőszoba is stílusos Arezzo design radiátorokkal!

A korszerű fürdőszobai radiátorok kellemes hőmérsékletet biztosítanak, jól jönnek a törölközők szárításához, de arra is kiválóak, hogy formatervezett kiegészítőként kerüljenek a helyiségbe, ezáltal teremtve különleges hangulatot.