Cseh László egy Arezzo Design fürdőkádban

Mindenkivel előfordulhat, hogy fürdés közben kicsúszik a kezéből a zuhanyfej, vagy a lazító áztatás után leejti az üres borosüveget, amikor a törölközőért nyúl. Ilyenkor könnyen megsérülhet a fürdőkád felülete, ami bosszantó, különösen egy drágább darab esetében. A matt felületű akril termékek esetében ezzel a problémával egyszerűen megbirkózhatunk.

Azon túl, hogy az ebből az alapanyagból készült szanitereket egyszerűbb tisztán és higiénikusan tartani, a kisebb karcolásokat és sérüléseket is könnyedén el lehet tüntetni róluk. Ehhez nem is kell mesterembert hívnunk, elég, ha egy speciális csiszolópapírral mi magunk látunk neki a javításnak. Az Arezzo Design Kft. kérésre egy ilyen csiszolópapírt biztosít szeptember elején bevezetett terméke, egy szabadon álló, matt felületű akrilkád mellé, mindezt természetesen ingyenesen. A SILK néven futó modellel a cég új termékkategóriát vezetett be kínálatába, amivel az utóbbi évek egyik legszembetűnőbb szanitertrendjére, a szabadon álló design kádak iránti egyre intenzívebbé váló vásárlói igényre kíván reagálni.

Cseh László egy Arezzo Design fürdőkádban

Sokak szemében az ilyen kádak még mindig a luxus egyik szimbólumának számítanak, ami érthető, hiszen átlagáruk magasabb a hagyományos, beépíthető változatokhoz képest. Ezen felül helyigényesek, így elsősorban a nagyobb alapterületű fürdőszobákba illenek. Egyrészt azért, mert kell a hely ahhoz, hogy körbejárjuk őket, másrészt azért, mert akkor igazán karakteresek, ha valóban szabadon állnak, vagyis megfelelő távolságra vannak a falaktól és az egyéb berendezési tárgyaktól.
Ha a fürdőszoba méretén nem is lehet változtatni, olyan szabadon álló kádakkal már találkozhatunk, amelyek ára legalábbis az elérhető kategóriába tartozik. Az Arezzo Design Kft. új terméke ezek közé sorolható.

Cseh László egy Arezzo Design fürdőkádban

A SILK szeptember eleje óta kapható a cég webáruházában és viszonteladói partnereinél. A rendkívül látványos, mégis elegáns, egyszerű vonalvezetésű terméket fehér színben lehet megrendelni. Anyaga akril, a felülete azonban nem fényes, hanem az új divattrendnek megfelelően matt. Az alapanyag mellett ez az a tulajdonság, ami lehetővé teszi, hogy az Arezzo Design által biztosított speciális csiszolópapír segítségével nyom nélkül javíthatók a használat során keletkező karcok és sérülések. 

A SILK szabadon álló kád 170x85x27-es méretben kapható. Az alján található állító csavarok segítségével egyszerűen lehet rögzíteni. 259 900 forintos bruttó kiskereskedelmi áron került forgalomba, cikkszáma AR-SILK170.

Termékeinket keresse webáruházunkban, vagy az Önhöz legközelebbi országos viszonteladói partnereinknél.

Arezzo Design logo

AREZZO Design Kft.

 www.arezzodesign.hu


Telefon: +3630/247-5009

E-mail: info@arezzodesign.hu