Arezzo Design Solid Surface mosdótál

Négy letisztult formavilágú, matt felületű, minimál mosdótállal bővítette kínálatát tavaly ősszel az Arezzo Design Kft. A Boston, Memphis, Cleveland és Seattle neveket viselő, elegáns megjelenésű termékeket elsősorban anyaguk és gyártási technológiájuk teszi egyedülállóvá.

Ezek a mosdótálak ugyanis öntéssel készülnek, amelyhez egy különleges műgyanta és ásványi töltőanyagból álló keverék szolgál alapul. Az eljárásnak köszönhetően a felületek és az élek tökéletesek, maga a termék illesztésmentes, ezen felül pedig ellenáll az általánosan használt savaknak, oldószereknek és festékeknek.

Arezzo Design Solid Surface mosdótál

Arezzo Design Solid Surface mosdótál

A „solid surface” (tartós, szilárd felület) jelzővel ellátott mosdótálak másik figyelemreméltó tulajdonsága, hogy anyaguk pórusmentes, ami meggátolja, hogy megtelepedjenek és elszaporodjanak rajtuk a baktériumok. A fürdőszobák és mosdók szakszerű tisztán tartása kiemelt figyelmet érdemel, hiszen a lakásban a konyha mellett ezekben a helyiségekben vernek tábort legszívesebben a kórokozók. Egy gonddal kevesebb, ha a mosdótálak miatt többé nem kell különösebben aggódni, hiszen az Arezzo Design új, higiénikus termékei a szokványos háztartási tisztítószerekkel könnyen ápolhatók, illetve nem igényelnek súrolószeres, durva vegyszeres tisztítást.

Arezzo Design Solid Surface mosdótál

Arezzo Design Solid Surface mosdótál

De van itt még egy meglehetősen hasznos tulajdonság: a szaniterek piacán ugyanis ez az egyetlen anyag, amelynek felülete javítható és felújítható. A solid surface termékeken keletkező karcok és egyéb sérülések, amelyek óhatatlan velejárói a fürdőszobák és vizes helységek rendeltetésszerű használatának, egyszerű csiszolással gyorsan és nyom nélkül eltüntethetők.

Az Arezzo Design Boston, Memphis, Cleveland és Seattle mosdótáljaihoz 5 éves garancia jár. A termékek a cég webáruházában és viszonteladói partnereinél szerezhetők be.

Termékeinket keresse webáruházunkban, vagy az Önhöz legközelebbi országos viszonteladói partnereinknél.

Arezzo Design logo

AREZZO Design Kft.

 www.arezzodesign.hu


Telefon: +3630/247-5009

E-mail: info@arezzodesign.hu