AZDesign - Andok Zsuzsanna enteriőrtervező, lakberendező

AZDesign - Lakberendezési ötletek. Harmonikus otthon és kert kialakítása.

Elérhetőség:

Cím: 7090 Tamási, Térképen

Weboldalunk: https://andokzsuzsanna.com

Telefon: +36 20 772 8166
Mobil: +36 20 772 8166
info@andokzsuzsanna.com

 

Küldetésem célja, hogy stílusos, személyre szabott, egyedi tereket – otthont, irodát, üzletet – tervezzek.

Munkám során megoldás orientált gondolkodás jellemez. A kreativitásomat egy épületnek, lakásnak, térnek a hátrányos adottságai hívják elő, pl: helyszűke, fura alaprajz, szokatlan stílus, rossz állapot vagy térbeosztás. Ezeket a hibákat mind adottságnak fogom fel, hogy megrendelőim igényének megfelelő megoldást nyújtsak.

 

2013-ban végeztem a Junior Art Centernél, emellett kertépítő vizsgát tettem az Oktávnál.
2021-ben OKJ vizsgát tettem cukrász és vendéglátás szervezés szakmákból, hogy a vendéglátásból érkező üzleti megrendelőim igényeit nemcsak tervezői, hanem szakmai oldalról is támogathassam.
2021-ben Papp Vikivel megalapítottuk az inXterior.hu csapatát, melyet folyamatosan bővítünk, hogy megrendelőink számára csapatmunkában megalkossuk a tökéletes külső és belső tereket.
2021-től indítottam saját tervezésű szálláshely projektemet a TheCottage.hu-n néven. Célom, hogy az ide látogató turistáknak minőségi szálláshelyet/ket hozzak létre lakóhelyemen: a Tolna megye kis ékszerdobozában – Tamásiban. 

Magasabb szintű szakmai tudás -tervezői gondolkodásmódok integrálásának és szakmai team vezetésének- elsajátítása céljából, 2023-ban sikeres diplomavédéssel elvégeztem a Junior Art Center Mesterkurzusát, okleveles lakberendező/enteriőrtervező lettem.

2024. januárban megnyitottam stúdiómat, ahol nemcsak belsőépítészeti és lakberendezési tervezési szolgáltatással, hanem belsőépítészeti termékeket (bútorok, lakberendezési kiegészítők, dekorációk) forgalmazásával is.

Facebook oldalam: Facebook.com/AndokZsuzsannaEnterior

Galéria

Cikkeink