Fedecor - Karnis és árnyékolástechnikai termékek kis- és nagykereskedelme

Karnis és árnyékolástechnikai termékek nagykereskedelme a GARDINIA termékek kizárólagos magyarországi képviselete.

Elérhetőség:

Cím: 1239 Budapest, Vecsés út 195790 hrsz Térképen

Weboldalunk: https://fedecorhungaria.hu

Telefon: 06 1 2860775
Mobil: 06 30 9242672
a.gurdics@fedecorhungaria.hu


Házhoz szállítás:

A Fedecor Hungária Kft. 2014-ben alakult. Karnis és rolók nagykereskedelmével foglalkozik, országos viszonteladói hálózattal. A német GARDINIA termékek kizárólagos hazai forgalmazója. Vállalatunk elkötelezett a minőségi termékek értékesítése mellett. A késztermékek mellett ötödik éve gyártunk és forgalmazunk minőségi alumínium karnisokat, függönysíneket, római rolókat, sávrolókat, fényáteresztős és thermo rolókat, egyedi vevői igények szerint. Termékválasztékunk és viszonteladóink köre folyamatosan bővül. A 800 négyzetméteres budapesti raktárunkban mintegy kétezer termék állandó készleten van és további majd hatezer termék rendelhető a GARDINIA központi raktárából.

Főbb termékek: Karnisok, rolók,sávrolók, római rolók, thermo rolók, reluxák, pliszék, lapfüggönyök, lapfüggöny szerkezetek, függönysínek, rúdkarnisok, vitrázsrudak, karnis szettek. 

Amennyiben közvetlenül a webáruházunkból szeretne kényelmesen függönykarnist rendelni házhoz szállítással a keresse fel a www.karnisshop.hu weboldalunkat! 

Galéria