HoMe Design Studio – Hompok Melinda lakberendező

Szívesen vállalom enteriőrök tervezését, legyen szó akár otthonról, szállodáról, étteremről, üzlethelyiségről, irodáról vagy egyéb térről.

Elérhetőség:

Web: http://www.homedesignstudio.hu
Cím: Budapest, Térképen
Mobil: +36-30/625-8500
hompok.melinda@homedesignstudio.hu

Életünk jelentős részét töltjük el otthonunkban, ezért a kialakítása különös figyelmet igényel. Az enteriőrtervezésben számomra egyaránt fontos a design és a funkcionalitás, egyik sem mehet a másik rovására. Hiszem, hogy egy lakás attól válik valódi otthonná, hogy esztétikus és egyben kényelmesen használható, tehát tökéletesen megfelel a megrendelő ízlésének és igényeinek. Így mindig ennek az elérése törekszem.

Alapvetően a barátságos, élhető otthonokat kedvelem, ezekkel tudok leginkább azonosulni. Legyen szó klasszikus vagy modern lakásról, életre keltem az elképzeléseit! Terveztem már skandináv, indonéz, modern és art deco stílusban is, szóval szeretem a kihívásokat.

Folyamatosan követem a design világ újdonságait. Külföldi kiállításokról, folyóiratokból és a gyártók hazai képviselőitől tájékozódom a legújabb trendekről, termékekről és technikákról. Facebook oldalamon rendszeresen helyet kapnak a legfrissebb hírek és újdonságok, legyen szó lakberendezésről, belsőépítészetről, építészetről, formatervezett termékekről vagy éppen ötletes DIY tárgyakról. Célom, hogy jól képzett, tájékozott lakberendezőként segíthessem ügyfeleimet a tökéletesen igényeikre szabott álomotthonuk megtervezésében és kialakításában.

Szolgáltatások

Lakberendezési tervezés

Új lakásba költözik? Üzletet nyit, de tanácstalan a funkcionális berendezéssel kapcsolatban? Gyermek érkezik a családba? Vagy épp kirepültek? Hasznosítaná az üresen maradt tereket? Segítek Önnek! Szívesen felmérem lakását, közösen megbeszéljük igényeit, kiválasztjuk a legmegfelelőbbnek vélt stílust, bútorokat és kiegészítőket. Mindenben támogatom a tökéletes megvalósítás érdekében. Fotorealisztikus látványtervekkel akár életre is keltem elképzeléseit.

Tanácsadás

Ingatlant vásárolna és szeretné előre felmérni a benne rejlő lehetőségeket? Kiadó vagy eladó lakását szeretné csábítóvá tenni a leendő vevők, bérlők számára? Új hobbijához vagy munkájához otthon is helyre van szüksége? Vagy csak szeretne egy kis üdítő változatosságot? Forduljon hozzám bizalommal! Tanácsaimmal segítem döntéseiben, lehetőség van közös vásárlásra is. Támogatom a kívánt hatás eléréséhez szükséges anyagok, bútorok kiválasztásában. Olyan termékeket is ajánlok, melyekkel az ismert boltok kínálatában akár még nem is találkozott.

Fotorealisztikus látványtervezés

Átalakítaná fürdőszobáját vagy lakása valamelyik egyéb helyiségét? Nem tudja elképzelni, hogy milyen lenne a szoba a kiválasztott anyagok beépítése, a bútorok elhelyezése után? Ön kereskedő? Szeretné megmutatni vásárlóinak, hogy az Ön által forgalmazott termékekkel milyen fantasztikus hatást érhetnek el lakásukban? Ön kivitelező? Szívesen adna árajánlata mellé egy látványtervet megrendelőinek döntésük elősegítése céljából? Az alaprajz és a kiválasztott anyagok listájának segítségével könnyedén életre keltem elképzeléseit!

Kövesse Facebook oldalam itt

Galéria

Cikkeink