LIVOLO érintőkapcsoló és konnektorcsalád

LIVOLO prémium minőségű érintőkapcsoló és konnektorcsalád forgalmazásával foglalkozunk. Segítünk egyedivé és modernné tenni lakásod. Válaszd te is a LIVOLO érintőkapcsolót!

Elérhetőség:

Cím: 9011 Győr, Kenderes út 56. Térképen
Mobil: +3620 50 50 800
info@livolo.hu

Otthonunknak fontos részét képezik a villanykapcsolók és konnektorok is. A LIVOLO érintőkapcsoló és konnektorcsalád segítségével modernné, egyedivé, biztonságossá és nem utolsó sorban kényelmessé teheted otthonod. Válaszd TE is a LIVOLO érintőkapcsolót!

Termékek és kulcsszavak: villanykapcsoló, érintőkapcsoló, konnektor, fekete, fehér, enteriőr, design, modern, kristályüveg, livolo, érintős villanykapcsoló, belsőépítészet,kapcsoló, lámpa kapcsoló, kapcsolók, villanykapcsoló, csillárkapcsoló, konnektor, fekete, érintőkapcsoló, érintőpaneles, modern villanykapcsoló, távirányítós kapcsoló, kültéri kapcsoló, kapcsoló konnektor, süllyesztett konnektor, távirányítós lámpa kapcsoló, villany kapcsoló, egypólusú kapcsoló, kétpólusú kapcsoló, kapcsoló árak, fali kapcsoló, konnektor kapcsolóval, fényerőszabályozós villanykapcsoló, kapcsoló ár, villanykapcsoló ár, villanykapcsoló akció, rádiós villanykapcsoló, kültéri villanykapcsoló, led villanykapcsoló, led kapcsoló.

Ha lámpaforgalmazókat keres a Lakberinfo.hu oldalon, akkor kattintson ide!

Galéria

Cikkeink

Fény egyetlen érintéssel - Livolo villanykapcsoló modern terekbe

Fény egyetlen érintéssel - Livolo villanykapcsoló modern terekbe

Rengeteg olyan termék található a mai modern világban, ami a mindennapi életben használatos, mégis sok újdonságot tartogat a felhasználók számára. A villanykapcsolók fejlődése már több, mint 130 évre nyúlik vissza, ez idő alatt sok fejlődésen ment keresztül.
Zajtalan fényár Livolo érintőkapcsolóval

Zajtalan fényár Livolo érintőkapcsolóval

Lakásunk ízléses kialakításnál szempont, hogy a választott stílushoz megfelelő villanykapcsolókat és dugaszoló aljzatokat azaz konnektorokat szereljünk fel. A Livolo kapcsoló termékcsalád esztétikus megjelenésével a modern otthonok díszévé válhat.