A 4 mm vastag kristályüveg előlapi panelje páratlan az érintőkapcsolók világában. Az izgalmas fényes felület jól illeszkedik a magasfényű bútorokhoz, televíziókhoz, vagy a modern elektromos berendezésekhez. A Livolo kapcsolók a lakás minden helyiségében igazi faldekorációs élményt nyújt a kiemelkedő formatervezésnek és kivitelezésnek köszönhetően.

Livolo érintőkapcsoló

Telepítésük és felszerelésük nem igényel semmilyen kivételes villamossági kiépítést, szerelést, így szinte bárhol használhatóak, és meglévő kapcsolóinkat, vagy aljzatainkat is könnyedén kicserélhetjük.

Livolo érintőkapcsoló és konnektor webshopLuxus Livolo érintőkapcsoló és konnektor webshopból
 Fekete livolo érintőkapcsolóLivolo fehér konnektor
Az érintőkapcsolóval zajtalanul, egyetlen érintésre teremthetünk fényt a térben. Minden kapcsolóhoz tartozik távirányító funkció is, ezt az opciót rendeléskor kell megadni.
Livolo fehér konnektorLivolo kapcsolo
A konnektorokon és a kapcsolókon kívül a Livolo további elemeket is kínál, hogy egységes megjelenést kapjon a tv antenna, az usb, és a telefon kimenet is. A termékek átlagos élettartama mintegy 100.000 óra. A forgalmazó a termékekre 3 év garanciát vállal. A jelenleg elérhető színvariációk a fekete és a fehér.

További információ webáruházunk weboldalán: www.livolo.hu

Telefon: +3620 50 50 800